, ,

3 razlogi za vodenje poslovanja s PANTHEON Web Light

18 Nov 2022

Spletno poslovanje, kot že samo ime pove, se opravlja prek spletnega brskalnika. Takšno poslovanje poenostavlja upravljanje podjetja in podjetnikom omogoča večjo mobilnost, saj imajo vse poslovne podatke na voljo v vseh ključnih trenutkih poslovanja.

1. Enostaven začetek vodenja poslovanja

S spletnim poslovnim programom lahko pozabimo nepotrebne stroške, povezane z nameščanjem programov. Ena največjih prednosti spletne računovodske programske opreme je, da je zelo intuitivna za uporabo, zato se je enostavno naučiti osnov. Nameščanje programa ni potrebno, saj do njega lahko dostopamo kar prek brskalnika Google Chrome. Račun lahko preprosto izdamo že z nekaj kliki prek telefona, tablice ali računalnika. Poleg tega prejete račune lahko slikamo s pametnim telefonom in jih v trenutku vložimo v dokumentacijo. Spletni poslovni program omogoča enostaven dostop do računov tudi računovodji oziroma odgovorni osebi, ki račune lahko potrdi ali zavrne.

  1. Mobilnost za večjo učinkovitost

Spletni poslovni program je prava rešitev za sodobnega podjetnika, ki potrebuje dostop do ažurnih podatkov povsod. Program je dostopen z vsake lokacije, saj potrebujemo le dostop do interneta in brskalnik. To pomeni, da do poslovnih podatkov lahko dostopamo doma, v pisarni ali celo pri strankah, med seboj pa lahko povežemo več poslovnih enot na različnih lokacijah. Spletni poslovni program računovodji omogoča veliko lažji dostop do informacij brez nepotrebnih klicev, obiskov računovodskega servisa ali posveta iz oči v oči. Obenem smo lahko ves čas na tekočem s svojimi računi, kar nam daje veliko večjo prilagodljivost in svobodo pri delu.

Večina podjetnikov hitro ugotovi, da je brez ustrezne podpore programske opreme izjemno zahtevno obvladovati celotno poslovanje podjetja, torej od preverjanja vseh transakcij – vključno s prihodki in stroški – do vodenja zalog, spremljanja evidence delovnega časa za pripravo plač, izdaje potnih nalogov in vodenja vseh dokumentov. PANTHEON Web Light vsebuje vsa potrebna orodja in funkcionalnosti, ki jih podjetnik potrebuje pri vsakodnevnem poslovanju.

3. Poslovanje preko spleta je varno

Nekatere morda skrbi, da bodo zaradi tako enostavnega dostopa do programa do podatkov z lahkoto dostopali in jih videli tudi drugi. A danes je za varnost takih sistemov poskrbljeno na več ravneh. V sodobnem času se na spletu varno hranijo ogromne količine občutljivih podatkov, vključno z bančnimi in finančnimi informacijami. Tudi PANTHEON Web Light je opremljen s takšnimi varnostnimi mehanizmi za zaščito podatkov. Spletno poslovanje preko oblaka je najvarnejši način poslovanja. Vsi podatki so varno shranjeni v Telekomovem oblaku, zato so dosegljivi kjerkoli in kadarkoli. Za varnost in vzdrževanje omenjene strežniške opreme bi običajno morali poskrbeti sami ali prek ponudnika. S storitvijo gostovanja te skrbi odpadejo, saj so baze podatkov shranjene v podatkovnem centru, kjer je poskrbljeno za ustrezno varnost in brezhibno delovanje.

 

Spletna računovodska programska oprema ima številne prednosti za finančno zdravje podjetja. S takšno programsko opremo podjetja ne prihranijo le veliko časa, denarja in stresa, temveč jim omogoča tudi večjo prilagodljivost poslovanja. V zadnjem času je delo na daljavo postalo norma, zato s PANTHEON Web Light tudi računovodske procese in poslovanje z le malo truda lahko hitro prilagodimo temu trendu.

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X