PANTHEON IZOBRAŽEVANJA

Personalna mapa in nastavitve za obračun dohodkov v PANTHEON-u

20
april
2023

Vsebina:

Vnos podatkov v personalno mapo je ključnega pomena za pravilen obračun dohodkov, prav tako pa si z ustreznimi nastavitvami lahko prihranimo čas.

V sklopu webinarja si bomo  pogledali nastavitve v administratorski konzoli in personalni mapi v povezavi s samim obračunom dohodkov in za poročanje na REK obrazcih, ter prikaz in pomen parametrov nastavitev v personalni mapi in administratorski konzoli v povezavi z obračunom dohodka ter primere nastavitev za:

  • izračun urne osnove nadomestila (refundacije), indeks valorizacije, leto osnove,
  • člen ZUTD,
  • transakcijski račun pri tuji banki,
  • izračun dopusta, formule za dopust, dodatek za delovno dobo, brisanje starega dopusta,
  • vnos odsotnosti ter prenos v obračun,
  • nastavitve v panelih Nepremičnine in Vozila za pravilno poročanje na REK-O.

Termin:

Izvedba: 20.4.2023 ob 9:00

Več informacij:

Za več informacij nas kontaktirajte na edu@datalab.si ali na telefon 01 252 89 13/29.

Cena in oblike izobraževanja:

  • Cena izobraževanja: 69 eur + ddv / osebo
  • Izobraževanje lahko spremljate v obliki: Spletno izobraževanje (webinar) ali preko ogleda posnetka (* vsi udeleženci po koncu izobraževanja, prejmete dostop do posnetka in gradiva)

Pogoji udeležbe in odjave:

Pogoji prijave/odjave: Na izobraževanje se lahko prijavite do zaključka zbiranja prijav (2 delovna dneva pred pričetkom izobraževanja) oz. do zapolnitve prostih mest. Po tem roku lahko prijavo izjemoma oddate po elektronski pošti na naslov edu@datalab.si  ali po telefonu št. (01) 252 89 09. V kolikor se želite odjaviti vas prosimo, da to storite pisno najkasneje 2 delovna dneva pred izobraževanjem na elektronski naslov edu@datalab.si . V primeru nepravočasne odjave ali neudeležbe vam bomo žal primorani zaračunati celotno vrednost zneska.

Pridržujemo si pravico do spremembe terminov, oblike izvedbe izobraževanj in vsebine izobraževanj! Vse pravice pridržane.

X