PANTHEON IZOBRAŽEVANJA

2. Posvet Plače COVID-19, 7.5.2020 ob 14:00 – Bolniška Covid in spremembe ZZZS

Bolniška Covid in vezane spremembe ZZZS ter pogosta vprašanja in odgovori

Za vas organiziramo posvet na temo spremembe bolniških odsotnosti na podlagi sprememb Nadomestila plač zaradi začasne nezmožnosti za delo – COVID-19, ter kot odgovor na pogosta vprašanja na temo Plače po ZIUZEOP.

Glede na nov pravilnik vam bomo predstavili nov izpis, Zahtevek ZZZS za refundacijo bruto nadomestil plač in prispevkov do razlike do min plače – dejanski obračun (COVID-19) ter nov tip odsotnosti Bolniška COVID-19 (polnjenje obrazca Zahtevek ZZZS za refundacijo bruto nadomestil plač in prispevkov do razlike do min plače – dejanski obračun (COVID-19), v katerega se bodo polnile zgolj bolniške COVID).

Predstavili vam bomo tudi pogosta vprašanja na temo Plače po ZIUZEOP ter vam na primerih predstavili odgovore nanje (vrste zaslužkov, formule, minulo delo, minimalna plača, obračuni, krizni dodatek in več.)

Odgovorili pa bomo tudi na vaša v naprej posredovana vprašanja. Posredujete jih lahko na dlacademy@datalab.si do konca delovnega dne, dne 5.5.2020. Vprašanja so lahko vezana samo na tematiko Plače in povezane spremembe po ZIUZEOP in niso vezana na vaše individualne nastavitve in težave (splošno zanimiva za vse).

Termin posveta: 7.5.2020 od 14:00 do 15:00

Vsebino vam bo predstavila ga. Ines Petek, tehnologinja storitvenega centra Datalab SI d.o.o

Več informacij:

  • Kontaktirajte nas: dlacademy@datalab.si ali na telefon 01 252 89 52/39

Cena in oblike izobraževanja:

  • Cena posveta: 59 eur + ddv / osebo
  • Posvet lahko spremljate v obliki: Spletni seminar (webinar) ali preko ogled posnetka (* vsi udeleženci po koncu posveta, prejmete dostop do posnetka in gradiva)

Pogoji udeležbe in odjave:

Pogoji prijave/odjave: Na izobraževanja, posvet, dogodek in certificiranja se lahko prijavite do zaključka zbiranja prijav (2 delovna dneva pred pričetkom izobraževanja) oz. do izpolnitve prostih mest. Po tem roku lahko prijavo izjemoma oddate po elektronski pošti na naslov dlacademy@datalab.si ali po telefonu št. (01) 252 89 52. V kolikor se želite odjaviti vas prosimo, da to storite pisno najkasneje 2 delovna dneva pred izobraževanjem, posvetom, dogodkom ali certificiranjem na elektronski naslov dlacademy@datalab.si. V primeru nepravočasne odjave ali neudeležbe vam bomo žal primorani zaračunati celotno vrednost zneska. 

Pridržujemo si pravico do spremembe terminov, oblike izvedbe izobraževanj in vsebine izobraževanj! PANTHEON Akademija, 2020. Vse pravice pridržane.

X