Zaupa nam več kot 50.000 PANTHEON uporabnikov!

20 Mar 2017

15. marca 2017 smo v svoje kroge sprejeli že 50.000. uporabnika poslovnega programa PANTHEON.

Tako veliko število uporabnikov v jugovzhodni Evropi je rezultat vztrajnega dela in zaupanja v podjetje. Vizija, da poslovnim uporabnikom olajšamo vsakdan, pripomoremo k uspešnemu vodenju njihovih podjetij, nas je pripeljala do te točke in zagotavljamo vam, da nas bo vodila še naprej. V izziv nam je, da v prihodnje v PANTHEON vključimo še več izboljšav in novosti, ki izvirajo iz idej in predlogov vas, naših uporabnikov in partnerjev.

 

»Izredno ponosen in zadovoljen sem, kam nas je začetna ideja, zrasla iz osebne izkušnje in bolečine bankrota podjetnika s slabo informacijsko podporo, pripeljala do danes. V dvajsetih letih smo imeli prvi Windows poslovni program, prvi program temelječ na varni in zmogljivi SQL bazi s tehnologijo odjemalec/strežnik, prvi smo bili, ki smo ob programu imeli obširna napisana navodila, prvi video tečaje za samopomoč, prvi začeli promovirati eRačunovodstvo in nenazadnje smo bili tudi prvi, ki smo imeli poslovno programsko opremo v Oblaku (že leta 2010) in prvi, ki smo v partnerstvu z nacionalnimi Telekomi ponudili orodja dostopna vsakomur.
Mislim, da smo v teh letih dvignili ne le pričakovanja, ki jih podjetniki imamo do poslovnih informacijskih sistemov, ampak tudi podjetniško znanje in sposobnost. Prepričan sem, da so tudi zaradi zmogljivega orodja danes podjetniki v jugovzhodni Evropi bistveno konkurenčnejši in dobičkonosnejši. Če pogledamo na prehojeno pot, je 50.000 uporabnikov logična posledica predanosti podjetja inovacijam in lajšanju podjetniškega vsakdana.«

 

Podjetje Gradba Promet, ki je doseglo prelomno število 50.000, je licenco za PANTHEON kupilo v partnerskem podjetju Web Centar iz Makedonije.

Kot nagrado bomo tako kupcu (Nikola Naumov) kot prodajalcu (Zoran Milkov) podelili vikend paket razvajanja za dve osebi v čarobnem Zagrebu.

“Podjetje Gradba Promet je eno izmed največjih gradbenih podjetij v Makedoniji. Naš portfolio vključuje asfaltne baze, betonarne, kamnolome ter proizvodnjo raznolikih produktov. Implementacija programa PANTHEON nam bo pomagala združiti vse naše oddelke v enem zanesljivem poslovnem informacijskem sistemu. Sedaj imamo dober pregled nad dobičkom, stroški in vsemi drugimi številkami, povezanimi z našim poslovanjem, kar nam bo vsekakor olajšalo sprejemanje odločitev za prihodnost. Zelo smo zadovoljni s svojim implementacijskim partnerjem, podjetjem Web-Centar, ter z njihovo podporo.

Zelo smo veseli, da se je med licencami, ki smo jih kupili, skrivala tudi 50.000. PANTHEON licenca. Najlepša hvala Datalabu za čudovito nagrado.”

 

»Web-Centar Datalab PANTHEON Gold partner že od začetka PANTHEON poti v Makedoniji leta 2006. V teh enajstih letih smo postali najizkušenejši in najbolj iskan razvojni in implementacijski partner v državi. Naše stranke sodijo med največja in najuspešnejša domača in tuja podjetja, ki so zelo zadovoljna, da jim PANTHEON res “spreminja podatke v dobiček”.

Hvala Datalabu za to odlično nagrado, ki nas bo motivirala, da prodamo še več licenc njihove odlične programske opreme.«

 

Hotel Palace, lociran v samem centru Zagrebu, domuje v palači neposredno ob mestnem parku. Deluje od leta 1907 kot prvi organizirani hotel v Zagrebu. Danes lahko uživate v retro chic vzdušju, ki ga ustvarjajo izbrano pohištvo in secesijski interier.

Poleg srčnega sprejema, bodo v hotelu pripravili tudi posebno poslastico ob prihodu, s katero želijo obisk svojih gostov spremeniti v nepozabno izkušnjo.

 

Tisti, ki ste sodelovali v nagradni igri “Odštevajmo skupaj do 50.000. PANTHEON uporabnika“, preverite, ali je bila sreča na vaši strani na povezavi.

 

Kako smo praznovali ?

Vsi zaposleni smo velikih 50.000 proslavili ob torti in penini, saj je vsak od nas del Datalabove zgodbe o uspehu.

50.000 nas je! – praznovanje v Ljubljani

Še posebno se moramo zahvaliti vsem zaposlenim, poslovnim partnerjem in predvsem vsem uporabnikom, ki nam izkazujejo zaupanje in zvestobo. 5., 50. ali 50.000.; brez vas nas ne bi bilo.

V čast nam je biti osrednji člen tako velike PANTHEON skupnosti. Skupnosti, ki bo letos praznovala 20 let!
Hvala vam!

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X