Zakaj izbrati poslovni program PANTHEON za vodenje malih podjetij?

19 Jun 2024

Vodenje malega podjetja je lahko pravi izziv, saj zahteva natančen pregled nad financami, zalogami, kadri in številnimi drugimi področji. Poslovni program PANTHEON se izkaže kot odlična rešitev za tovrstne potrebe, saj prinaša številne prednosti, ki poenostavijo in izboljšajo poslovanje. Vsebuje vse, kar potrebuje manjše podjetje. Tukaj so ključni razlogi, zakaj je PANTHEON prava izbira za vaše podjetje:

 

1. Vse na enem mestu

PANTHEON je celovit poslovni program, ki združuje vse ključne funkcije na enem mestu. Ne glede na to, ali gre za računovodstvo, upravljanje zalog, kadrovske zadeve ali poslovno analitiko, PANTHEON omogoča enostavno in hitro upravljanje vseh poslovnih procesov. S tem odpravlja potrebo po uporabi več različnih orodij, kar prihrani čas in zmanjšuje možnosti za napake.

 

2. Pregled nad poslovanjem

Z uporabo PANTHEON-a pridobite popoln pregled nad svojim poslovanjem. Program omogoča enostavno spremljanje finančnih tokov, zalog, prodaje in drugih ključnih kazalnikov uspešnosti. Tako lahko hitro in učinkovito sprejemate informirane odločitve, kar je ključno za rast in uspeh vašega podjetja.

 

3. Ugodna cena

Za mala podjetja je pomembno, da so stroški obvladljivi. PANTHEON ponuja konkurenčne cene, prilagojene potrebam malih podjetij, kar omogoča dostop do vrhunskega poslovnega programa brez visokih stroškov. Tako lahko svoje vire usmerite v druge ključne vidike poslovanja.

 

4. Hiter začetek z delom

Za enostaven in hiter začetek z delom je vsem novim PANTHEON uporabnikom na voljo več brezplačnih oblik pomoči, podpore in predavanj za začetnike. Dokumentacija v pisni in video obliki je prosto dostopna na Uporabniških straneh. Ker verjamemo v delitev znanja, boste veliko uporabnih brezplačnih podjetniških vsebin našli tudi v PANTHEON bazi znanja.

 

 

5. Enostavno delo z računovodstvom

Izmenjava dokumentov med računovodskim servisom in podjetjem je hitra in enostavna. Računovodja in podjetje dostopata do iste baze podatkov, kar v praksi pomeni, da je izmenjava hitrejša in bolj tekoča, kar prihrani čas in lahko računovodja zato več časa nameni za kakovostnejše svetovanje. Podjetniki račune in ostale prejete dokumente preko skeniranja ali slikanja pripnete kot vizualizacijo v PANTHEON, računovodja pa dostopa do teh dokumentov in jih s klikom enostavno poknjiži.

 

6. Uporabljajte samo to kar potrebujete

PANTHEON je celovit poslovni program, kateri omogoča širok spekter funkcionalnosti, ki jih podjetje potrebuje. Glede na potrebe podjetja je na voljo več različic licenc, katere omogočajo določene funkcionalnosti. Za mala podjetja so na voljo licence Small Business ter PANTHEON Web Light.

Izbira pravega poslovnega programa je ključna za uspešno vodenje malega podjetja. PANTHEON s svojimi celovitimi rešitvami, enostavnim upravljanjem in ugodno ceno predstavlja odlično izbiro za vse, ki želijo izboljšati pregled nad poslovanjem in poenostaviti svoje poslovne procese.

Zaupajte PANTHEON-u in poskrbite, da bo vaše podjetje raslo in uspevalo.

 

S PANTHEON-om smo zelo zadovoljni, saj poleg stroškov nakupa z njim praktično nimamo drugih stroškov. V primerjavi z drugimi programi smo dobili največ za to ceno.

Marjan Hribar

vodja prodajalne, Condor | Ljudmila Hribar s.p.

 

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X