Vrhunec uspešnega leta – izid PANTHEON X (deset)!

24 Dec 2015

S ponosom vam sporočamo, da smo 24.12.2015 izdali novo generacijo poslovnega informacijskega sistema – PANTHEON X (deset), ki vsebuje številne izboljšave.

PANTHEON X (deset) je hitrejši, zmogljivejši in učinkovitejši. Vsebuje veliko novosti in posodobitev: od prijaznejšega uporabniškega vmesnika, izboljšav na področju zmogljivosti delovanja, do tega, da je popolnoma pripravljen na potrjevanje davčnih računov. Vse nove in izboljšane funkcionalnosti so uvedene z namenom olajšanja vsakodnevnih poslovnih procesov v podjetjih.Več o novostih v PANTHEON X, si lahko ogledate v video posnetkih.

Pohvaliti moramo celotno ekipo Datalab-a, ki je z željo po nenehnem napredku v program PANTHEON vnesla 8.951 izboljšav. Zaključek leta 2015 pa je bil za nas še posebej uspešen. Zabeležili smo že 45.000. uporabnikaPANTHEON-a. Izredno spodbudno je vedeti, da nam zaupa tako veliko število uporabnikov. Še naprej se trudimo, da vas dobro opremimo na prihod davčnega potrjevanja računov s storitvijo Mobilna blagajna, izobraževanji in delom našega predanega podpornega centra.

Kot velik uspeh si štejemo tudi to, da smo ponudbo rešitev v oblaku (hosting) iz slovenskega in makedonskega trga razširili še na hrvaški in srbski, za kar je zaslužno Datalabovo partnerstvo s Hrvatski Telekom in Telekom Srbija. V letu, ki sledi pa nameravamo predstaviti še sodelovanje s kosovskim telekomunikacijskim operaterjem.

Izvršni direktor Datalaba, Andrej Mertelj je strnil svoje vtise o preteklem poslovnem letu, za katerega pravi, da je bilo» investicijsko najintenzivnejše po letu 2007. Vložki v novo generacijo PANTHEON-a, Farming in Retail diviziji ter partnerstva s Telekomi so dosegli svoj vrh in se umirjajo. Navdušujoči pa so prvi rezultati teh vlaganj in odzivi naših obstoječih, novih in potencialnih uporabnikov. Veseli nas, da jim lahko z našimi orodji olajšamo vsakodnevno delo.«

Dinamičen zaključek leta je odlična popotnica za nizanje novih uspehov v 2016. Še naprej bomo sledili svojemu vodilu, se trudili olajšati poslovne procese v podjetjih z vpeljavo modernih informacijskih tehnologij in kot že vrsto let, skupaj z vami, naši zvestimi uporabniki, spreminjali podatke v dobiček. Hvala za vse spodbude, pohvale, opombe in predloge. V čast nam je sodelovati z vami! 

 

Voščilo_SI

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X