,

Spletna trgovina, integrirana s programom PANTHEON

20 Sep 2021

Ena izmed glavnih prednosti, ki jih uporabnikom ponuja ERP PANTHEON, je prav gotovo odlična možnost za povezovanje z drugimi sistemi. Prav po zaslugi tega lahko strankam našega podjetja, ki se med drugim loteva tudi projektov izdelave spletnih trgovin, pomagamo v eni potezi premagati kar dva izziva. Rezultat je premium integrirana spletna trgovina, ki vključuje sodoben ERP sistem, povezan s spletno trgovino. Ta je preizkušeno primerna tako za B2C kot B2B trg.

Na ta način lahko učinkovitost dela še nadgradimo, česar se zaveda tudi podjetje Urmat, ki upravlja z blagovno znamko varjenje.net.  O tem, kako se je kombinacija poslovno informacijskega sistema PANTHEON in platforme za spletne trgovine nopCommerce najbolj približala njegovim željam, je spregovoril direktor podjetja Miha Završnik.

“V podjetju Urmat smo želeli izpeljati implementacijo dveh različnih sistemov – poslovnega programa in spletne trgovine, ki bi ju zavoljo učinkovitejšega dela med seboj povezali. Najbolj nas je prepričala Skupina stroka.si, ki smo jo izbrali na podlagi dolgoletnih izkušenj njenih strokovnjakov in obširnih možnosti programa PANTHEON ERP ter platforme nopCommerce. Hkrati smo bili zadovoljni z razmerjem med obljubljenim in ceno storitev. Delo tekom obeh projektov je teklo gladko in hitro, ekipa je vseskozi upoštevala naše želje ter h kakovosti rešitev s svojimi predlogi in novimi idejami prispevala tudi sama.”

 

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X