Kako smo se imeli na 10. PANTHEON konferenci?

27 Jan 2017

24.1.2017 se je v hotelu AustriaTrend v Ljubljani odvila že 10. jubilejna PANTHEON konferenca. V uvodnem delu konference »Učinkovitost in nov model poslovanja« so nastopili Andrej Mertelj, izvršni direktor podjetja Datalab Tehnologije d.d. ter PANTHEON svetovalci podjetja Datalab ter partnerji.

Andrej Mertelj, izvršni direktor podjetja Datalab Tehnologije d.d je v uvodnem nagovoru predstavil PANTHEON danes in vizijo prihodnosti. Identificirane so bile težave uporabnikov, podana so bila opravičila za težave v letu 2016 in prestavljena »hišna opravila« za sanacijo napak.  Sledila je predstavitev temeljnih gradnikov PANTHEON X in predstavitev novega poslovanja 4.0; od začetkov prodaje prek dobave do zalednih procesov.

 

V nadaljevalnem programu smo izvedli preko 20 različnih PANTHEON delavnic ter strokovnih predavanj. Pernerji pa so v okviru svetovalnega programa in v okviru razstavnih mest demonstrirali PANTHEON povezane rešitve.

Konferenco smo zaključili z razrezom torte velikanke, ob 10. obletnici PANTHEON konference in 20. obletnici podjetja Datalab in nagradnim žrebanjem.

 

Hvala več kot 300 prijavljenim udeležencem, pokroviteljem in predavateljem, ki ste nam pomagali soustvariti že 10. tovrstno srečanje!

 

Zaključne misli pa želimo strniti s povabilom k aktivni participaciji. Vabimo vas, da v čim večjem številu komentirate vašo izkušnjo in podate vaše mnenje.

Veseli bomo, če se pridružite pogovoru na FORUMU ali pa nam svoje vtise, mnenja in komentarje pošljete prek obrazca spodaj.

 

Gradiva in video posnetki iz konference sledijo v prihodnjih dneh.

Hvala in se vidimo na naslednjem PANTHEON dogodku 🙂

Z vsega srca se zahvaljujemo za več kot dovršen dogodek PANTHEON konference. Predavanja so bila dobro organizirana in zasedenost je bila simpatična, dobili smo prodajne priložnosti in se predstavili vašim zvestim uporabnikom in partnerjem kot dober in zanesljiv dobavitelj.Še enkrat hvala za vabilo, organizacijo in vse obrobne aktivnosti, ki vsako leto naredijo vašo konferenco eno izmed nam najprijetnejših in učinkovitejših.

 

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X