, , ,

Popoln pregled in skrajšan čas za administracijo v veterinarski ambulanti

20 Apr 2022

Imate kot veterinar običajno veliko dela in skrbi z vodenjem svoje veterinarske ambulante? Vodenje veterinarske ambulante obsega veliko več kot le skrb za živali. V nadaljevanju preberite kakšne prednosti prinaša uporaba programske opreme za vodenje veterinarske prakse.

Vsak veterinar mora poskrbeti tudi za vso administracijo: zgodovino zdravljenja živali, izdajanje računov, vodenje zalog, naročanje dodatnih preiskav, izdajanje računov, vodenje blagajne, naročanje terminov, usklajevanje zaposlenih itd. Tu vskoči program PANTHEON Vet, ki vam pomaga, da kliniko vodite celostno, učinkovitejše in predvsem enostavnejše.  Vse naloge so hitreje opravljene, saj je ves proces digitaliziran, to pa omogoča popoln nadzor nad celotnim poslovanjem in orodji, ki vam omogočajo razširitve in dodatne funkcionalnosti.

Raziščite prednosti, ki jih prinaša program PANTHEON Vet in privarčujte dragoceni čas, ki ga lahko nato namenite svojim živalskim pacientom, ki se bodo s svojimi lastniki z veseljem vračali nazaj.

Povezava z državnim registrom VOLOS

Program PANTHEON Vet omogoča, da se lahko veterinar preko spletnih servisov poveže z državnimi bazami podatkov, kjer je to omogočeno.

Povezava z instrumenti Zoetis VETSCAN

Veterinar lahko neposredno v programu kreira naročilo za analizo krvi, ki se preko vmesnika FUSE pošlje v VETSCAN naprave. Ko je analiza opravljena, pa se rezultati analize preko istega vmesnika vrnejo nazaj v program.

Prilagojeno za zavetišča

Poleg veterinarskega dela program omogoča tudi delo zavetišč. Prilagojen je tako, da se beleži datum prihoda in datum odhoda živali. V vmesnem času, ko je žival v zavetišču, pa lahko enostavno in hitro izračunamo oskrbnino.

Pošiljanje SMS sporočil za termine in cepljenja

Lastnika živali lahko na naročeni termin ali skoraj pretečeno obdobje cepljenja obvestimo preko SMS sporočila.

Kreiranje naročila in prejem analize iz laboratorija Laboklin

PANTHEON Vet smo povezali tudi s spletnimi servisi LABOKLIN. Veterinar lahko spletno naročilo za Laboklin kreira kar v programu PANTHEON Vet, po pošti pa pošlje epruveto z vzorcem krvi, na kateri je črtna koda kreiranega naročila.

Kreiranje zavarovalnega zahtevka

Če je zdravljena žival zavarovana, lahko veterinar v programu kreira zavarovalniški zahtevek in ga pošlje zavarovalnici, pri kateri je žival zavarovana.

Dokumentni sistem za shranjevanje analiz, slik ipd.

PANTHEON Vet sledi brezpapirnemu poslovanju, tako da lahko veterinar vse dokumente, kot so rezultati analiz, rentgenske slike, računi ipd., shrani v dokumentni sistem.

Podpisovanje na Wacom tablici

Po končani obravnavi se lahko lastnik živali podpiše na ambulantni dnevnik preko Wacom tablice. To je priporočljivo predvsem po cepljenju živali in v primerih, ko gre za živali za prehrano ljudi.

Pregled poslovanja na nadzorni plošči

V PANTHEON Vet si lahko s pomočjo nadzornih plošč ogledamo celotno analizo poslovanja veterinarske ambulante tudi v grafičnem in tabelaričnem pregledu podatkov.

 

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X