Enostavnejše vodenje recepcije v veterinarski ambulanti

9 Sep 2023

Program PANTHEON Vet je poslovni program za veterinarje, ki na enem mestu združuje rešitev za vodenje poslovanja (računovodstvo, kadri, plače, potni nalogi, zaloge itd.) in modul za delo v veterinarskih ambulantah.

PANTHEON VET poleg vseh svojih funkcionalnosti omogoča tudi naročanje pacientov na preglede preko modula Recepcija.

Modul omogoča enostaven in hiter pregled nad naročenimi pacienti, obravnavami in zasedenostjo veterinarjev.

PANTHEON VET v praksi

Ko lastnik živali pokliče v ambulanto in želi pregled na točno določen dan in uro, lahko receptorka odpre Koledar recepcije in se takoj prepriča ali je želeni termin prost ali ne. Na koledarju lahko pregledujemo proste termine po veterinarjih ali po poslovalnicah.

Termine lahko po koledarju tudi poljubno premikamo, tako da termin preprosto primemo z miško in ga prestavimo. S tem se avtomatizirano spremenita datum in ura termina.

 

Kreiranje novega termina

Termin kreiramo tako, da se postavimo v koledar in z desnim klikom izberemo možnost Nov termin.

 

Ko se odpre okno za vnos termina, vnesemo vse podatke: lastnika, žival, veterinarja, lahko pa dodamo tudi oddelek in čas trajanja pregleda. Termin shranimo s klikom na gumb Shrani na vrhu okna.

Kreiranje obravnave iz termina

Iz termina lahko kasneje neposredno kreiramo Obravnavo. Ob desnem kliku na termin v meniju izberemo možnost Obravnava.

 

Na kreirani obravnavi so vpisani vsi podatki, ki so bili zabeleženi na terminu (lastnik, žival, idr.), tako da se veterinar lahko v miru posveti zdravljenju živali, ne da bi vnašal še osnovne podatke.

 

Ko veterinar zaključi pregled in na obravnavi klikne na gumb Zaključena obravnava, se ta pojavi v recepciji, tako da lahko receptorka stranki izstavi račun.

V recepciji s klikom na gumb Kreiraj račun ustvarimo račun in s tem v celoti zaključimo obravnavo.

 

Pregled koledarja

Naj omenimo še, da lahko v koledarju recepcije vidimo tudi odsotnosti veterinarjev zaradi dopusta ali bolniške. Odsotnost je povezana s Personalno mapo. Če so podatki vneseni v Personalni mapi, potem se ta odsotnost odraža tudi v koledarju recepcije.

 

Ob odsotnosti enega veterinarja lahko s funkcijo Odsotnost uporabnika prenesemo termine z enega veterinarja na drugega.

 

S klikom na gumb Potrdi se bodo vsi termini prenesli na nadomestnega uporabnika.

 

Za več informacij o programu PANTHEON VET in njegovih funkcionalnostih lahko kontaktirate naše svetovalce na prodaja@datalab.si ali +386 1 252 89 50.

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X