, ,

Delo od doma – spreminjanje navad poslovanja

29 Okt 2020

Če delate od doma je rešitev za enostavno upravljanje z dokumenti uvedba DMS v vaše poslovanje

Ker je trenutna situacija s koronavirusom prisilila podjetja na drugačen način dela in je delo iz oddaljenih lokacij postala nova realnost za večino posameznikov se soočamo z izzivi, kako učinkovito upravljati in slediti dokumentaciji. Pri tem imajo velikokrat podjetja težave s podpisovanjem dokumentov, deljenjem dokumentov, zamude pri plačilih ali celo kršitve pogodbenih pogojev. Kljub uradno razglašeni pandemiji in zmanjšanju stikov morajo zaposleni v pisarno priti zaradi potrebe po tiskanju, podpisovanju in dostavi papirnatih dokumentov.

Definitivno je trenutna situacija v ospredje postavila vprašanje, kako zagotoviti učinkovito izmenjavo informacij in uradnih dokumentov. Vendar pa lahko te grožnje in omejitve obravnavamo kot nove priložnosti – pravi čas za povečanje uporabe avtomatizacije in prehoda na sisteme za elektronsko upravljanje dokumentov – PANTHEON DMS.

Z implementacijo PANTHEON DMS sistema v vaše poslovanje, ne samo da se sprosti čas za zamudno upravljanje z dokumentacijo, nudi tudi večjo skrb za zaposlene in hkrati zmanjša tveganje zamude zaradi kritičnih procesov v podjetju.

Verjetno se sprašujete kako enostavno se bo rešitev prilagodila posebnemu načinu dela vašega podjetja? PANTHEON DMS se enostavno prilagodi obstoječim poslovnim procesom v vašem podjetju, ne da bi bilo potrebno spremeniti način dela.

Sistem poleg drugih pomembnih prednosti omogoča hitro, učinkovito in varno izmenjavo dokumentov ter poskrbi, da ne pride so nepotrebnih stikov med zaposlenimi.

Hkrati pa ponuja še nekaj dodatnih prednosti:

  • Trajnost – To je ena izmed ključnih enot družbene odgovornosti podjetij, ki vedno v večji meri predstavlja trend prihodnosti poslovanja.
  • Digitalizacija procesov – Podjetju omogoča učinkovitejše upravljanje procesov, spremljanje vseh dejavnosti in zmanjšanje časa, ki ga zaposleni porabijo za rutinske naloge.
  • Hitrost in udobje – Z uporabo sistema lahko zaposleni takoj prejmejo, odobrijo in podpišejo dokumente, ne da bi se fizično odpravili v pisarno.

Za pravilno implementacijo PANTHEON DMS sistema smo velik poudarek dali na naslednje vidike:

  • varnost izmenjave podatkov,
  • avtomatizacija pretoka dokumentacije,
  • hitro ravnanje z dokumenti ,
  • prihranek stroškov zaradi bolj racionalizirane logistike ,
  • zmanjšane uporabe papirja in potrošnega materiala za kopirne stroje ter arhiviranja dokumentov ,
  • optimizacija poslovnih procesov in poenostavitev hrambe arhiviranih dokumentov,
  • integracija s PANTHEON sistemom, da se zagotovi notranja izmenjava dokumentov.

PANTHEON DMS je učinkovito orodje, namenjeno poenostavitvi poslovanja na daljavo in zmanjševanju nepotrebnih stikov zaposlenih v pisarni med delom od doma in efektivno reševanje težav zakonskih skladnosti povezanih z dokumentacijo. PANTHEON DMS obvladuje celotno življenjsko pot dokumentacije.

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X