Mobilna blagajna PANTHEON Retail

Za enostavno vodenje blagajniškega poslovanja za mobilno in stacionarno uporabo na mobilnih napravah, za storitvene dejavnosti in trgovine, v pisarni ali na terenu.

Prednosti mobilne blagajne PANTHEON Retail

  • Celostne rešitve blagajniškega poslovanja
  • Prednastavljene funkcionalnosti, prilagojene vaši dejavnosti
  • Brezplačna pomoč 24 ur na dan, 7 dni v tednu za uporabnike Mobilne blagajne, ki jo zagotavlja Telekom Slovenije*
  • Sprejem kartičnih plačil
  • Plačevanje z Moneto
  • Izvoz podatkov za vaš računovodski servis
  • Vnos podatkov pravne osebe preko baze AJPES
  • Analiza poslovanja in spremljanje prodaje

*Brezplačna pomoč vključuje namestitev aplikacije in osnovne nastavitve, vsebinska pomoč pa se izvaja preko Datalaba po veljavnem ceniku.

Popolna blagajna tudi na terenu

Mobilna aplikacija PANTHEON Retail deluje na androidnih tabličnih računalnikih in pametnih telefonih. Omogoča sodobno, zanesljivo in uporabniku prijazno blagajniško poslovanje, zato je nepogrešljiva za vse, ki izvajajo prodajo na terenu ali v trgovini, se ukvarjajo s storitveno dejavnostjo (frizerski saloni, cvetličarne, dimnikarji, obrtniki, pedikerji, masažni saloni, storitve na domu …) ali prodajajo na tržnicah, stojnicah in sejmih.

PANTHEON Retail RA

PANTHEON RA

Mobilna blagajna PANTHEON Retail RA je primerna za podjetja, ki za vodenje svojega poslovanja potrebujejo eno ali več neodvisnih blagajn.

PANTHEON Retail RC

PANTHEON RC

Mobilna blagajna PANTHEON Retail RC je primerna za podjetja, ki potrebujejo usklajevanje podatkov večih uporabnikov v skupno bazo podatkov in želijo koristiti funkcionalnosti pisarne v ozadju (centralizirano upravljanje šifrantov, poročila, formiranje izvoznih datotek za računovodstvo, ZdavP2F, PDF dokumenti …).

|

»V frizerskem salonu uspešno uporabljam aplikacijo PANTHEON mobilna blagajna, ki je enostavna in odzivna in sem zelo zadovoljen. Najbolj me je navdušila pomoč pri namestitvi aplikacije, ki je bila hitra, strokovna in res ob pravem času. Blagajno sem s pomočjo tehnika po telefonu namestil kar sam in vesel sem, da mi je uspelo.«

Rajko Pečnik s.p.
frizer

Kartično poslovanje in izdaja računov

Sprejem kartičnih plačil, tiskanje in izdaja računov – hitro in enostavno s samostojnim POS terminalom ali takim, ki ga dodate mobilni blagajni.

Cenik programske opreme PANTHEON Retail

Pogovorite se z našimi svetovalci.

* Osebne podatke, ki nam jih posredujete v zgornjem spletnem obrazcu obdelujemo na podlagi našega zakonitega interesa zagotavljati učinkovito poslovno komunikacijo. Posredovanje vaših osebnih podatkov je prostovoljno. V primeru, da nam vaših osebnih podatkov ne posredujete, pa vam ne moremo zagotoviti odgovora na vaše povpraševanje. Več o tem kako (skrbno) varujemo vaše osebne podatke si preberite v naši Politiki zasebnosti.
X