PANTHEON IZOBRAŽEVANJA

Pogodbeni ceniki in cene ter periodično fakturiranje

28
februar
2023

Vsebina:

V sklopu spletnega posveta si bomo na praktičnem primeru pogledali:

  • kreiranje prodajnih cen na kalkulaciji z ali brez odvisnih stroškov z različnimi načini izračuna cen,
  • kreiranje/uvažanje cenikov (prodajna cena, VPC1, VPC2, cena za kosovnico),
  • kreiranje/uvažanje prodajnih cenikov za dobavitelja in kupca na nivoju identa, subjekta, klasifikacije in na nivoju tipa subjekta,
  • hierarhijo določanja cen,
  • določanje minimalne ali maksimalne marže, akcijskega popusta ali akcijske cene,
  • kje in kako kreiramo različne formule za oblikovanje cene.

V nadaljevanju pa si bomo pogledali še nastavitve za periodično fakturiranje, ki nam omogoča obročno fakturiranje blaga ali storitev na osnovi pogodbe o periodičnem fakturiranju. Tako lahko na enostaven način fakturiramo različne mesečne terjatve: naročnine, obročne dobave, ipd.

Termin:

Izvedba: 28.2.2023 ob 9:00

Več informacij:

Za več informacij nas kontaktirajte na edu@datalab.si ali na telefon 01 252 89 13/09.

Cena in oblike izobraževanja:

  • Cena izobraževanja: 69 eur + ddv / osebo
  • Izobraževanje lahko spremljate v obliki: Spletno izobraževanje (webinar) ali preko ogleda posnetka (* vsi udeleženci po koncu izobraževanja, prejmete dostop do posnetka in gradiva)

Pogoji udeležbe in odjave:

Pogoji prijave/odjave: Na izobraževanje se lahko prijavite do zaključka zbiranja prijav (2 delovna dneva pred pričetkom izobraževanja) oz. do zapolnitve prostih mest. Po tem roku lahko prijavo izjemoma oddate po elektronski pošti na naslov edu@datalab.si  ali po telefonu št. (01) 252 89 09. V kolikor se želite odjaviti vas prosimo, da to storite pisno najkasneje 2 delovna dneva pred izobraževanjem na elektronski naslov edu@datalab.si . V primeru nepravočasne odjave ali neudeležbe vam bomo žal primorani zaračunati celotno vrednost zneska.

Pridržujemo si pravico do spremembe terminov, oblike izvedbe izobraževanj in vsebine izobraževanj! Vse pravice pridržane.

X