PANTHEON IZOBRAŽEVANJA

ePoslovanje in orodja za učinkovito delo računovodje

Vsebina:

Ali kot računovodja res poznate vse novosti, kot so PANTHEON eDokumentacija in poslovni procesi? Si pri analizah in poročilih še vedno pomagate z Microsoft Excelom? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem vas vabimo, da se udeležite spletnega posveta, na katerem vam bomo na primerih predstavili naslednje teme:

  • PANTHEON eDokumentacija – ni namenjena samo shranjevanju eRačunov. Lahko vam služi kot sistem za shranjevanje različnih prilog šifrantom in dokumentom ter za arhiviranje različnih dokumentov.
  • Poslovni procesi – z njihovo pomočjo lahko avtomatizirate svoje delo.
  • eKnjiženje – prihaja nova generacija elektronske prepoznave dokumentov, ki je prilagojena (tudi) računovodskemu vnosu prejetih računov.
  • Priprava poročil po FRP standardu – po dolgem obdobju priprave standarda za poročanje bankam se obeta praktična uporaba. Predstavili vam bomo pripravo  poročila v PANTHEON-u.
  • adHoc analize – zakaj bi podatke vrteli v Microsoft Excelu, če jih lahko v PANTHEON-u?
  • Nadzorne plošče in Poročila nadzornih plošč – pripravite nadzorno ploščo za uporabnika ali pripravite poročilo nadzorne plošče. Predstavili vam bomo, kako lahko z enkratnim vložkom v delo poskrbite, da boste redno pošiljali poročila svoji stranki.
  • Finančno načrtovanje v PANTHEON-u – uporabite izkaz poslovnega izida in na podlagi le-tega pripravite finančno načrtovanje za svojo stranko. Tako bo ta vedno vedela, kakšna je, glede na zastavljen plan, trenutna situacija.
  • Koncernski šifranti – olajšajte si delo s šifranti. Predstavili vam bomo način, pri katerem vam ni potrebno vnašati istega podatka v vsako posamezno bazo.

Termin:

Izvedba: 7.4.2022 ob 9:00

Več informacij:

Za več informacij nas kontaktirajte na edu@datalab.si ali na telefon 01 252 89 13/09.

Cena in oblike izobraževanja:

  • Cena izobraževanja: 69 eur + ddv / osebo
  • Izobraževanje lahko spremljate v obliki: Spletno izobraževanje (webinar) ali preko ogleda posnetka (* vsi udeleženci po koncu izobraževanja, prejmete dostop do posnetka in gradiva)

Pogoji udeležbe in odjave:

Pogoji prijave/odjave: Na izobraževanje se lahko prijavite do zaključka zbiranja prijav (2 delovna dneva pred pričetkom izobraževanja) oz. do zapolnitve prostih mest. Po tem roku lahko prijavo izjemoma oddate po elektronski pošti na naslov edu@datalab.si  ali po telefonu št. (01) 252 89 09. V kolikor se želite odjaviti vas prosimo, da to storite pisno najkasneje 2 delovna dneva pred izobraževanjem na elektronski naslov edu@datalab.si . V primeru nepravočasne odjave ali neudeležbe vam bomo žal primorani zaračunati celotno vrednost zneska.

Pridržujemo si pravico do spremembe terminov, oblike izvedbe izobraževanj in vsebine izobraževanj! Vse pravice pridržane.

X