Spletni seminar

Poglavitne novosti, ki jih prinaša novela zakona o obveznem vodenju evidence delovnega časa

13
november
2023

Z 20.11.2023 bodo skoraj vsa podjetja morala uvesti spremembe, ki jih prinaša Zakon o spremembah in dopolnitvah zakona o evidencah na področju dela in socialne varnosti (Uradni list RS, št. 50/23, v nadaljevanju: ZEPDSV-A).

 

Z veseljem vas vabimo na izjemno informativen webinar, na katerem bomo raziskali glavne spremembe, ki jih prinaša novela Zakona o spremembah in dopolnitvah zakona o evidencah na področju dela in socialne varnosti (ZEPDSV-A).

Cena webinarja je 99 eur + ddv/osebo

Kaj lahko pričakujete na webinarju?

Naši izkušeni strokovnjaki bodo na webinarju podrobno predstavili:

  1. Novosti v ZEPDSV-A: Razkrili bomo vse ključne spremembe in dopolnitve, ki jih prinaša nova zakonodaja, in kako bodo vplivale na vaše poslovanje.
  2. Evidenca o izrabi delovnega časa: S pomočjo primerov bomo razložili, kako mora izgledati evidenca o izrabi delovnega časa in katere podatke mora vključevati, da boste skladni z zakonom.
  3. Elektronsko vodenje evidence: Pogovarjali se bomo o obveznosti elektronskega vodenja evidence o izrabi delovnega časa in ali velja za vse delodajalce. Kako lahko to storite enostavno in učinkovito?
  4. Predstavitev rešitev PANTHEON za vodenje evidenc delovnega časa: Predstavitev in funkcionalnosti v PANTHEON Web light s poudarkom na evidenci delovnega časa, predstavitev in funkcionalnosti PANTHEON CHRONOS Mini, licenciranje PANTHEON Web Light & CHRONOS Mini, nastavitve in konfiguracija

Predavatelji

Z vami bosta:

  • Tanja Bohl, odvetnica in specialistka za področje delovnega prava pri Odvetniški pisarni Bohl d.o.o. Gospa Bohl je priznana strokovnjakinja, ki je zaključila specializacijo s področja delovnega prava in pridobila naziv specialistka za področje delovnega prava. Je avtorica številnih publikacij s področja delovnega prava in predavateljica na različnih izobraževanjih za kadrovike in pravnike.
  • Matjaž Čermelj iz podjetja Datalab SI, izkušen svetovalec za PANTHEON podporo in rešitve, ki bo delil svoje znanje o PANTHEON rešitvah za elektronsko vodenje evidence in vam natančno pokazal kako deluje elektronsko vodenje evidence delovnega časa v sklopu PANTHEON rešitev.

Kdaj in kako se prijaviti?

Webinar bo potekal na spletu preko MS Teams platforme, v ponedeljek, 13.11. 2023 ob 13:00. S klikom na prijavo in izpolnitvijo obrazca boste prejeli tudi vse potrebne informacije za dostop. Webinar bo obsežnejši in bo trajal 2 uri, kjer boste do natankosti spoznali novo zakonodajo in rešitve PANTHEON za vodenje evidence delovnega časa.

Pridružite se nam na webinarju in se pravočasno pripravite na spremembe, ki jih prinaša novela ZEPDSV-A.

Cena webinarja je 99 eur + ddv/osebo

Veselimo se srečanja z vami!

X