BREZPLAČNI SPLETNI SEMINAR

Poglavitne novosti, ki jih prinaša novela zakona o obveznem vodenju evidence delovnega časa

27
september
2023

Webinar je že bil izveden. Za posnetek ali povpraševanje pišite na prodaja@datalab.si

Z 20.11.2023 bodo skoraj vsa podjetja morala uvesti spremembe, ki jih prinaša Zakon o spremembah in dopolnitvah zakona o evidencah na področju dela in socialne varnosti (Uradni list RS, št. 50/23, v nadaljevanju: ZEPDSV-A).

 

Z veseljem vas vabimo na izjemno informativen webinar, na katerem bomo raziskali glavne spremembe, ki jih prinaša novela Zakona o spremembah in dopolnitvah zakona o evidencah na področju dela in socialne varnosti (ZEPDSV-A).

Kaj lahko pričakujete na webinarju?

Naši izkušeni strokovnjaki bodo na webinarju podrobno predstavili:

  1. Novosti v ZEPDSV-A: Razkrili bomo vse ključne spremembe in dopolnitve, ki jih prinaša nova zakonodaja, in kako bodo vplivale na vaše poslovanje.
  2. Evidenca o izrabi delovnega časa: S pomočjo primerov bomo razložili, kako mora izgledati evidenca o izrabi delovnega časa in katere podatke mora vključevati, da boste skladni z zakonom.
  3. Elektronsko vodenje evidence: Pogovarjali se bomo o obveznosti elektronskega vodenja evidence o izrabi delovnega časa in ali velja za vse delodajalce. Kako lahko to storite enostavno in učinkovito?
  4. Predstavitev PANTHEON Web Light: Spoznajte inovativno orodje, ki vam bo pomagalo lažje slediti evidenci delovnega časa ter olajšalo upravljanje z dopusti, bolniškimi in hrambo delovnega časa.

Predavatelji

Z vami bosta:

  • Rok Čeplak iz podjetja Datalab SI, izkušen svetovalec za PANTHEON rešitve, ki bo delil svoje znanje o elektronskem vodenju evidence in vam natančno pokazal kako deluje elektronsko vodenje evidence delovnega časa.
  • Tanja Bohl, odvetnica in specialistka za področje delovnega prava pri Odvetniški pisarni Bohl d.o.o. Gospa Bohl je priznana strokovnjakinja, ki je zaključila specializacijo s področja delovnega prava in pridobila naziv specialistka za področje delovnega prava. Je avtorica številnih publikacij s področja delovnega prava in predavateljica na različnih izobraževanjih za kadrovike in pravnike.

Kdaj in kako se prijaviti?

Webinar bo potekal na spletu preko MS Teams platforme, v sredo, 27.9. 2023 ob 10:00. S klikom na prijavo in izpolnitvijo obrazca boste prejeli tudi vse potrebne informacije za dostop.

Pridružite se nam na webinarju in se pravočasno pripravite na spremembe, ki jih prinaša novela ZEPDSV-A.

Veselimo se srečanja z vami!

X
Group 11
Webinar je že bil izveden!

Za posnetek ali povpraševanje pišite na prodaja@datalab.si