Datalabov dogodek leta

21 Nov 2017

Za nami je uspešna Mednarodna PANTHEON konferenca, ki se je odvijala 16. in 17. novembra 2017 v hotelu Grand hotelu Bernardin v Portorožu.

Konferenca je potekala pod organizacijsko taktirko ga. Vanje Cigoj, Vodje Datalab Akademije ter ga. Maje Fujan, Vodje Marketinga.

Glavni namen letošnje konference je bil pokazati učinkovite metode in korake na poti do vaše uspešne digitalne preobrazbe s PANTHEON‑om. Verjamemo, da ste domov odnesli vsaj eno novo idejo, ki jo boste lahko uporabili v svoji delovni praksi že danes.

 

Ponosni smo, da se nam je pridružilo več kot 350 udeležencev, na 36 zanimivih predavanjih, naš trud pa je podprlo tudi lepo število pokroviteljev ter predavateljev, ki so skrbeli, da so gostje uživali med predavanji in na zabavi ter dobili zanimive informacije o poslovnih rešitvah.

Zahvala gre tudi novinarjem, ki ste se udeležili naše tiskovne konference pred dogodkom, kjer so Andrej Mertelj, predsednik upravnega odbora, Moreno Rodman, glavni izvršni direktor, Sandi Boršo, direktor marketinga in prodaje ter profesor Joe Peppard, častni gost dogodka in strokovnjak za digitalne transformacije podjetij ter predstavili kakšni so bili začetki Datalaba, kakšni so načrti in izzivi v prihodnje ter trenutno situacijo stanja digitalizacije malih in srednjih podjetij.

 

20. obletnico podjetja smo kot se pritiče takšnemu jubileju obeležili z glamurozno hollywoodsko zabavo, kjer smo se ob dobri hrani in pijači, dolgo v noč zabavali in plesali v družbi glasbene skupine Tabu in glamuroznih Koncert majstorov iz Srbije.

Več sličic si lahko ogledate na našem Facebook profilu.

untitleddatalabDatalab tim S simboličnim podpisom želimo nagovoriti vse posameznike, zaposlene, sodelavce, partnerje in uporabnike s katerimi se vsak dan učimo, zbiramo in izmenjujemo izkušnje, znanje, probleme in rešitve. Brez vseh naštetih vsega skupaj ne bi bilo. Redno berite naše objave in nam sporočite katere teme in informacije vas zanimajo. Danes bolj kot kdajkoli velja: kdor ima informacijo, ima moč. Datalabov tim svoje znanje deli z vami! Delite naprej … 

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X