Mednarodna PANTHEON konferenca 2017

Digitalna preobrazba s PANTHEON‑om

Grand hotel Bernardin, Portorož
16.–17. november 2017

Partners and sponsors

Keystone partner

Gold sponsors & partners

Silver sponsors & partners

Bronze sponsors & partners

Sponsors & partners

Exclusive material sponsor
from Serbia

 
Material sponsors & partners

Content sponsors & partners

Poslovna srečanja – Match & Meet

Podjetje Manto je specializirano za planiranje in izvajanje projektov ter hiter tok nalog in zadolžitev na projektih.

Dogovorite se za poslovno srečanje s podjetjem Manto in RoLAN in spoznajte rešitev Manto Insight:

Rešitev rešuje težave v projektno usmerjenih podjetjih:

  • Poenostavi planiranje in usklajevanje izvajalcev.
  • Izvajalci dobijo naloge z datumi in vso potrebno dokumentacijo kar na svoje mobilne naprave in računalnike.
  • Zmanjša (skoraj ukine) e-pošto in telefonske klice pri izvajanju projektov.
  • Omogoči dnevni pregled nad stroški projekta.
  • Integracije z ERP sistemom Datalab PANTHEON in več.

V Skupini stroka.si, podjetju Stroka produkt d.o.o., so ponudniki rešitev, ki podjetja vodijo na pot digitalne tpreobrazbe in strokovnjaki za vpeljavo rešitev, ki omogočajo podjetjem digitalizacijo njihovih procesov in poslovanja. 54 strokovnjakov pri več kot 1000 strankah celovito pokriva področja poslovnih, spletnih in mobilnih rešitev ter sistemske integracije in razpolaga z močno razvojno-programersko ekipo strokovnjakov ter lastnim razvojnim oddelkom (DCC).

Dogovorite se z njimi za poslovno srečanje in spoznajte rešitve, ki omogočajo celovit pregled in povezljivost poslovnih procesov v proizvodnih podjetjih, od naročil in fakturiranja, preko računovodstva in plač, do nadzora učinkovitosti procesov v proizvodnji ter poslovne analitike in mnogo več.

TIS Grupa ima sedež v Zagrebu in hčerinska podjetja v Sloveniji ter Angliji. V podjetju je zaposlenih preko 130 visoko izobraženih strokovnjakov za različne industrije (državne institucije, bančništvo, zavarovalništvo, telco, …).

Dogovorite se za poslovno srečanje in spoznajte, kako lahko dosežete digitalizacijo dokumentov – upravljanje in načine ePodpisovanja. Spoznajte rešitev SignificantByXyzmo, ki omogoča fleksibilno in enostavno e-podpisovanje ter mnogo več.

ŽEJN Group je mednarodni ponudnik podatkovnih in dokumentnih rešitev, ki trenutno deluje v Sloveniji in Nemčiji.

Dogovorite se za poslovno srečanje in spoznajte rešitev PANTHEON Shake. Uporabnikom omogoča digitalizacijo podatkov z uporabo OCR rešitev kakor tudi upravljanje internih postopkov, kot so likvidacija računov, obračuni plač, bolniških odsotnosti, obračun potnih nalogov, upravljanje pošte, zagotavljanje in vodenje kakovosti, arhiviranje podatkov in tudi drugih postopkov. Z nadgradnjo PANTHEON ShakeSpeare pridobimo možnost digitalnega upravljanja podatkov in informacij, uporabniško prijaznega modeliranja in prilagajanja lastnih procesov. S ShakeSpeare nadgradnjo lahko dostopate do podatkov preko spleta, kjer je omogočena komunikacija z različnimi povezanimi uporabniki ter mnogo več.

Prijavnica za poslovno srečanje:

  • Vaši podatki

  • Izberite partnerja za srečanje. V kolikor se želite srečati z večimi partnerji prosim za vsakega posebej izpolnite prijavnico in želen termin.
  • Vpišite želeni termin za srečanje na konferenci. Vpišite datum (16 ali 17.11.2017) in uro srečanja. Primer: 16.11. ob 11:15. Opomba: Partner Manto je za srečanja na voljo le 16.11.2017.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Postanite sponzor

Konferenca je največji PANTHEON poslovni dogodek že od leta 2004. Do leta 2017 se ga je skupno udeležilo 4.800+ udeležencev iz 7 držav regije Adriatic. Dogodek predstavlja odlično priložnost za strateško povezovanje, povečanje prepoznavnosti ter ustvarjanje novih poslovnih priložnosti. Zaupajo nam številna uspešna in priznana podjetje v regiji!

Vabimo vas k soustvarjanju mednarodne PANTHEON konference 2017, ki bo 16. in 17. novembra 2017 v Grand hotelu Bernardin v Portorožu.

Na do sedaj največji PANTHEON konferenci pričakujemo več kot 500 udeležencev in partnerjev iz celotne regije Adriatic. Osrednja tema konference – Digitalna preobrazba s PANTHEON-om – je aktualna in nujna podlaga za uspešno zastavljene strategije sodobnih podjetij.

Postanite naš pokrovitelj in partner dogodka!

Največji

izobraževalni in poslovni dogodek skupnosti PANTHEON

Portorož

Izjemna lokacija ob morju, Grand hotel Bernardin

Poslovno in družabno mreženje

z odločevalci, partnerji in uporabniki iz celotne regije Adriatic

2

dneva

20

let tradicije

500+

pričakovanih udeležencev

4,4

index zadovoljstva (1-5)

»V Špica Group smo bili z organizacijo PANTHEON konference zelo zadovoljni. Dogodek je omogočal mreženje z odločevalci različnih podjetij, povpraševanja po naših rešitvah pa smo prejemali še mesece po njem. PANTHEON konferenca je eden redkih dogodkov, za katerega lahko z gotovostjo trdimo, da se je/bo obrestoval.«

Marija Jakopin

vodja marketinga, Špica Group

»PANTHEON konference so ene izmed najbolj učinkovitih tovrstnih dogodkov v širši regiji. Navdušeni nad profesionalnostjo organizacije, jo vsako leto obiščemo in se na enem mestu družimo s potencialnimi naročniki in strateškimi partnerji. Skozi drastično povečano prodajo se nam investicija nemudoma povrne, pa še bolje razumemo prihajajoče spremembe za naslednje leto in stkemo nova sodelovanja. Vse skupaj hkrati, fenomenalno.«

Ernest Žejn

direktor, Žejn d.o.o.

Spremenite podatke v dobiček!

Kontakt

Datalab Tehnologije, d.d.
Hajdrihova ulica 28c
SI-1000 Ljubljana
T (01) 252 89 00
info@datalab.si

X