Spremenite mobilni telefon v pripomoček za naročanje

24 Avg 2016

Pameten telefon, le kdo ga ne uporablja! Na terenu odličen pripomoček, da si olajšamo delo, ki ga bi drugače opravili v udobju pisarniškega stola na namiznem računalniku.

Potnik na terenu v poslovalnici po policah pregleduje, katerega blaga primanjkuje, da ga naroči. Lahko bi trenutno stanje zaloge preveril preko namenskega programa, vseeno pa se raje na lastne oči prepriča, kakšno je dejansko stanje na polici.

S  PANTHEON mobilno blagajno lahko namreč na licu mesta vnesete naročilo kupca.

Vsakemu naročilu lahko preprosto dodamo rok dobave in partnerje, kar je pomembno, ko imamo več naročil, katere je potrebno odpremiti ob različnih rokih in poslati različnim strankam.

Vsakemu naročilu je mogoče slediti po statusu, ki se določi avtomatsko glede na operacije, ki jih z naročilom počnemo.

Če naročilo samo vnesemo, dobi status neodpremljeno. S prenosom le dela naročila direktno na račun (ja oboje je mogoče! – prenos naročila na račun in delno fakturiranje naročila!) se označi kot nezaključeno. Šele ko je naročilo fakturirano v celoti dobi status zaključeno.

S tem pa funkcionalnosti še ni konec. Povezava med naročilom in računi se zabeleži, tako da lahko za posamezno vidimo, s katerimi dokumenti je bilo fakturirano.

Mobilne blagajne PANTHEON Retail

Enostavno, uporabno, mobilno!

 

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X