, , , ,

Spoznajte projekt #pantheondoma

2 Apr 2020

Ohranjajmo PANTHEON kondicijo preko spleta in se povezujmo.

 

Senka Šrot

Tehnologinja storitvenega centra, Datalab SI d.o.o.

Vanja Varl

Korporativni vodja storitvenih oddelkov, Datalab Tehnologije d.o.o.

 

Priporočam vam eno PANTHEON vajo na teden za redno ohranjanje kondicije :). Svetovalci vam jo bomo posredovali vsak četrtek. V kolikor boste pridno vadili in si vaje delili, pa bomo do poletja intenziteto vadbe povečali. Do poletja bomo vsi PANTHEON fit  in »digitalno povezani«.

Senka Šrot, tehnologinja storitvenega centra Datalab SI d.o.o.


 

V obdobju, v katerem se nahajamo, vsi občutimo pomanjkanje stika s sodelavci, prijatelji ter svojci. Povezanost na drugi strani v nas umirja strah in daje varnost, dela nas odporne, vzdržljive.

V Datalabu smo se zato odločili, da se povežemo v sklopu projekta #pantheondoma. Z vami bomo delili kratke video PANTHEON nasvete, ki si jih lahko ogledate doma. Želimo vam polepšati vsakdan, potrkati na vaša vrata z vedno novimi brezplačnimi PANTHEON nasveti.

Tako kot vaš vaditelj fitnesa skrbi za vašo fizično kondicijo preko spleta, bomo mi skrbeli za vašo PANTHEON kondicijo. Upamo in želimo si, da boste pridno vadili z nami, komentirali in da bomo delovali kot ena velika PANTHEON celota.

 


Vanja, v Datalab podpori in Datalab Akademiji smo za ta projekt sklenili roke. Lahko prestaviva našim uporabnikom, v kakšni obliki bodo ti nasveti?

PANTHEON nasveti bodo na voljo v obliki kratkih video posnetkov. Tako si jih bodo naši uporabniki lahko ogledali kadarkoli in na kateri koli napravi, kar jim ne bo vzelo veliko časa.

 

Kakšno vsebino bomo predstavljali?

Vsebina bo iz vseh področij PANTHEON-a. Delili bomo najboljše prakse in trike ter nasvete za optimizacijo in digitalizacijo poslovanja za čim boljši izkoristek vseh funkcij PANTHEON-a.

Želimo pa si, da bi poleg nas kmalu sodelovali tudi naši uporabniki in da bi bilo na koncu tega projekta v knjižnici cela vrsta uporabnih vsebin.

 

Kje bodo te vsebine dosegljive?

Vsebine in povezave do vsebin bomo tedensko objavljali na našem uporabniškem strežniku usersite.datalab.si, YouToube kanalu ter na naši Facebook strani. Nasvete bodo uporabniki lahko tudi komentirali in upamo, da v čim večji meri.

 

Senka, ste tehnologinja storitvenega centra Datalab Slovenija. Vi boste podala prvi nasvet za PANTHEON trening doma. Nam lahko predstavite njegovo vsebino?

V prvem nasvetu vam bom predstavila kako optimizirati analize ter izpisovanje podatkov. V ta namen imamo zelo uporabno orodje v PANTHEON-u. To so tako imenovane ad hoc analize na izpisih. Z njihovo pomočjo ni več potrebno izvažati podatke v Excel in se tam mučiti z dodatnimi analizami. Podatke lahko sedaj enostavno filtriramo, analiziramo ter urejamo po svojih željah kar v PANTHEONu in to že pred samim izpisom. Priporočam uporabo in ogled prvega video nasveta!

 

 

Kaj je vaše priporočilo ter kako pogosto se lahko nadejamo vaših nasvetov in seveda nasvetov vaših kolegov?

Priporočam vam eno PANTHEON vajo na teden za redno ohranjanje kondicije :). Svetovalci vam jo bomo posredovali vsak četrtek. V kolikor boste pridno vadili in si vaje delili, pa bomo do poletja intenziteto vadbe povečali. Do poletja bomo vsi PANTHEON fit in »digitalno povezani«.

 

Vanja, kam pa lahko uporabniki naslovijo vsebinske zahtevke za pomoč in kje lahko poiščejo razširjeno razlago za določena področja?

Namen tega projekta je vzpostaviti povezovanje PANTHEON skupnosti: povezati PANTHEON svetovalce in uporabnike ter združiti znanje.

Seveda pa takšni nasveti ne bodo nadomeščali prave PANTHEON podpore. Ta bo še vedno dosegljiva na pomoc@datalab.si, saj le tam lahko rešujemo individualne težave uporabnikov. Zato že sedaj naprošam vse, da naj na našem kanalu #pantheondoma aktivno komentirajo, pri čemer pa naj zahtevke za pomoč usmerijo na zgoraj omenjen elektronski naslov.

V kolikor pa se bodo želeli uporabniki naučiti podrobnosti določenega modula ali področja, smo za njih pripravili katalog vseh standardnih vsebin za učenje PANTHEON-a, ki ga lahko najdete v naši video knjižnici. Od konca aprila dalje pa bomo ponovno organizirali tudi spletne seminarje. Lepo vabljeni!

#pantheondoma

#ostanidoma

Idejni vodja projekta #pantheondoma: ga. Vanja Cigoj, Korporativni vodja Datalab Akademije v sodelovanju z ga. Vanjo Varl, Korporativno vodjo Datalab storitvenih oddelkov ter svetovalci storitvenih oddelkov podjetja Datalab.

 

 

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X