PANTHEON Farming se je uspešno predstavil na 54. mednarodnem kmetijsko živilskem sejmu AGRA 2016, v Gornji Radgoni

31 Avg 2016

Med 20. in 25. avgustom je v Gornji Radgoni potekal sejem AGRA2016, kjer je 1.798 razstavljavcev iz 30 držav predstavljalo novosti in trende s področja pridelave zdravju prijaznih živil na okolju prijazen način, vrhunske opreme ter drugih inovacij v kmetijstvu. Država partnerica je bila Madžarska, dodatno so se predstavile Belorusija, Poljska, Srbija in Hrvaška.

V sklopu predstavitev PANTHEONA Farming smo številnim profesionalcem in ljubiteljem kmetijstva približali delovanje programa na konkretnih primerih posameznih opravil, kot so na primer kalkulacija reprodukcijskih dogodkov, priprava optimiziranih krmnih obrokov, enostaven izračun doze škropiva v sadovnjaku in pregled stanja v vinski kleti na pametnem telefonu. S pomočjo mobilne blagajne PANTHEON Retail smo na stojnici »prodajali« sadje in zelenjavo in enostavno izdajali račune.

Poleg rešitev iz družine PANTHEON Farming, ki so znova navdušile, so bili številni obiskovalci veseli uporabnih nagrad. Še posebej veseli pa bodo izžrebanci 3 glavnih nagrad PANTHEON Farming žreba, ki bodo znani 1. 9. 2016.

 

 

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X