Vlagatelji

V družbi Datalab posvečamo veliko skrbi svojim vlagateljem, spletna stran pa je redno osveževana z novicami in objavami. Dokaz, da nam ni vseeno za informiranost vlagateljev, je nagrada Najboljše letno poročilo 2009 med malimi in srednje velikimi podjetji. Vedno smo vam na voljo tudi za vsa druga vprašanja, komentarje in mnenja.
p

Pomembne informacije

Vsa poročila o poslovanju družbe Datalab d.d. od leta 2001 naprej.

Naložbena zgodba

Nekateri podatki o delovanju družbe Datalab d.d.
t

Pogosta vprašanja

Seznam najpogostejših vprašanj vlagateljev.

Več informacij in kontakt

Za vsa vprašanja o vlagateljih nas lahko vedno kontaktirate! Pokličite nas na številko (01) 252 89 00 ali nam pišite na
investor@datalab.si

Prijava na obveščanje

Spoštovani Datalabovi delničarji,

pomembno nam je, da ste kot naši vlagatelji stalno in ažurno obveščeni o vseh naših objavah na SEONetu, poročilih in analizah, pomembnih informacijah glede Datalab d.d., javnih objavah, lastniški strukturi, naložbah in tako naprej.

Ker pa mnogi od vas ne utegnete vsakodnevno spremljati dogajanja na naši spletni strani ali v medijih, vam ponujamo možnost, da se prijavite na shareholder@datalab.eu listo prejemnikov. Vabimo vas, da izpolnite obrazec za prijavo na obveščanje (desno).

Preko nje vas bodo vse informacije dosegle takoj in brez nepotrebnega napora. Če pa želite, da jih pošljemo še komu drugemu, nas kontaktirajte na e-naslov: investor@datalab.si.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zadnjih 10 objav

Sprememba vodstva v Datalab Tehnologije d.o.o, Hrvaška

Sporočamo, da je v Datalab Tehnologije d.o.o., Pula, Hrvaška, zaradi težav o katerih smo informirali javnost dne 20.12.2016 na seonet strani http://seonet.ljse.si/default.aspx?doc=SEARCH&doc_id=62021 prišlo do sprememb pri vodstvu podjetja. Maria Kreševića je na mestu direktorja Datalab Tehnologije d.o.o., Pula, zamenjal Lojze Zajc.

Preberite več ...

Datalab Tehnologije d.d. prodala 51% delež v hčerinski družbi Datalab MN d.o.o.

Družba Datalab Tehnologije d.d. je dne 31.12.2016 podpisala pogodbo o prodaji 51% deleža v hčerinski družbi Datalab MN d.o.o. Podgorica, Črna Gora, družbi Actual Soft Montenegro d.o.o. Podgorica. Tako je Actual Soft Montenegro d.o.o. postala 100% lastnik družbe Datalab MN d.o.o.. Ime podjetja Datalab MN d.o.o. ostane enako, prav tako ta družba še naprej ostaja distributer PANTHEON storitev na črnogorskem trgu.

Preberite več ...

Informacija o poslovanju Datalab-a na Hrvaškem

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana, in veljavne zakonodaje družba Datalab Tehnologije d.d., Ljubljana, objavlja naslednje sporočilo:

Vodstvo Datalaba d.d. Ljubljana je pri rednem preverjanju poslovanja svojih hčera zaznalo težavo pri Hrvaški hčeri in sicer:

Preberite več ...

Obvestilo o spremembi pomembnih deležev

Družba DATALAB Tehnologije d.d., Hajdrihova ulica 28C, 1000 Ljubljana, (v nadaljevanju: družba), na podlagi 124. člena Zakona o trgu finančnih instrumentov obvešča javnost, da je dne 22.4.2016 prejela obvestilo člana upravnega odbora, s katerim obvešča družbo o spremembi deleža glasovalnih pravic, in sicer:

članu upravnega odbora Andreju Mertelju se je dne 30.12.2015, zaradi odsvojitve 300 kom delnic DATR, delež glasovalnih pravic zmanjšal iz 32,0439% na 32,0298% in ima po transakciji še 679.160 kom delnic DATR

Preberite več ...