Prodajni in podporni partnerji

Implementacijski partnerji so zadolženi za vrsto pomembnih dejavnosti, ki se izvajajo pred in po nakupu ustrezne izpeljanke PANTHEON-a. Sistem je potrebno najprej ustrezno predstaviti, nato implementirati, izučiti bodoče uporabnike ter vseskozi zagotavljati potrebne vzdrževalne aktivnosti in podporo.

Uvedba

Uvedba ali implementacija je pomemben prvi korak, ki ga opravijo naši partnerji. Na tej stopnji se nastavijo vsi parametri, ki določajo delovanje aplikacije v okviru izbranega podjetja; aktivirajo se moduli, ki pokrivajo posamezne poslovne procese; z odgovornimi uporabniki se definirajo postopki, ki so potrebni za pravilno delovanje aplikacije.

Izobraževanje

Druga stopnja zajema izobraževanje uporabnika. Tudi to storitev izvajajo Datalabovi partnerji, ki poznajo delovanje PANTHEON-a, prav tako pa poznajo tudi sistem delovanja v podjetju in seveda vedo, kaj vse je treba končne uporabnike naučiti. Prenos znanja na uporabnike je zelo pomemben del procesa, saj je le tako možno optimalno izkoriščanje vseh prednosti, ki jih ponuja PANTHEON.

Vzdrževanje

Zadnja dejavnost, ki jo izvajajo implementacijski partnerji, je vzdrževanje sistema. Nekatere od vzdrževalnih dejavnosti se sicer izvajajo on-line v samem razvojnem centru, nekatere pa opravljajo naši partnerji. Ker je del vzdrževalnih dejavnosti plačljiv posebej po naročilu, se je potrebno s partnerjem dogovoriti in tudi pogodbeno obvezati o vseh vzdrževalnih podrobnostih.

Premium partnerji

JAMADA SKUPINA d.o.o.
Maribor, Ljubljana Črnuče, Koper, Sarajevo, Beograd
Stroka produkt, d.o.o., logo STROKA PRODUKT d.o.o.
Ljubljana, Trzin, Radlje ob Dravi
NIP, Iztok Peciga, s.p.
Ljubljana

Partnerji

2MB, d.o.o., logo 2MB d.o.o. Murska Sobota
Avista Biro, d.o.o., logo AVISTA BIRO d.o.o. Ljubljana
CRING Informatika d.o.o. Šempeter v Savinjski dolini
  DARJA MERKAČ s.p. računalniško svetovanje Šmartno pri Slovenj Gradcu
SOFTEH d.o.o.
Maribor
SISTEM 24 d.o.o.
Ljubljana
ST SISTEMI d.o.o.
Martjanci
Alphadata d.o.o.
Koper
Sigma Sistemi, d.o.o., logo SIGMA SISTEMI d.o.o.
Tržič
Panlab PANLAB, EPAKET d.o.o. Tržič
Infotri INFOTRI d.o.o. Šentjakob, Ljubljana
Trendnet, d.o.o., logo TRENDNET d.o.o.
Velenje

Pooblaščeni prodajalci (Reseller partner)

Ertis Center ERTIS CENTER Simon Srpčič s.p. Šentjernej
MISOFT d.o.o. Ljubljana

Želite postati partner?

Če želite prejeti več informacij o partnerskem programu, nas pokličite na številko (01) 252 89 38 ali nam pošljite elektronsko sporočilo.

X