PANTHEON Retail

Blagajniške rešitve po vaši meri

Varne. Sodobne. Enostavne. Ugodne.

PANTHEON Retail mobilne blagajne RA/RC/RF

Enostavne mobilne blagajne RA/RC/RF

Vodenje blagajniškega poslovanja na mobilnih napravah

Primerne za storitvene dejavnosti in trgovine, v pisarni ali na terenu

Enostavne za uporabo in z brezplačno tehnično podporo

PANTHEON Retail PC blagajne RT/RE

Napredne PC blagajne RT/RE

Za zahtevnejše uporabnike, ki želijo pregledno vodenje poslovanja na prodajnih mestih

Omogočajo naročanje ter prevzem blaga, spremljanje stanja naročil, nadzor nad ostalimi blagajnami ter medskladiščne prenose, inventure in napredno blagajniško poslovanje

Primerne za gostinske lokale, trgovinske in storitvene dejavnosti

Cenik programske opreme PANTHEON Retail

Najem PANTHEON-a (gostovanje)

Podatki, ki jih vnašate v program PANTHEON (npr. fakture, zaloge, računovodstvo, plače, ipd.) so vsi shranjeni v bazi podatkov, ki je običajno na namenskem računalniku, t.i. strežniku. Strežnik je vedno aktiven, da so tudi podatki vedno dostopni, poleg tega pa so na strežniku ustrezni varnostni ukrepi, ki preprečujejo izgubo podatkov, predvsem izdelava varnostnih kopij ter fizična in programska zaščita. PANTHEON Gostovanje plačujete v sklopu mesečnega pavšala in vključuje uporabo programa, zakonske posodobitve, arhiviranje podatkov in najem strežnika.

Nakup PANTHEON-a

Če se odločite za nakup programa, je le-ta nameščen na vašem računalniku/strežniku in v tem primeru sami skrbite za redne nadgradnje programa na nove verzije (zakonske spremembe in nove funkcionalnosti) ter za arhiviranje podatkov. Znesek nakupa poravnate v enkratnem znesku, program preide v vašo last, enkrat letno pa se vam obračuna pavšal za osveževanje programa.

* Licenca RT ni samostojna in jo je potrebno uporabljati v kombinaciji s PANTHEON RE/SE/ME/MF. RT je dopolnilo osnovnim verzijam PANTHEON-a, od licence RE dalje, kadar je potreba po povezavi POS blagajn v širši informacijski sistem.

Pokličite 01 252 89 50 (prodaja) ali 01 252 89 21 (podpora)

Skupaj z našimi svetovalci boste lahko hitro in učinkovito izbrali primerno rešitev za vašo maloprodajo in optimizacijo poslovnih procesov.

X