PANTHEON Retail

Blagajniške rešitve po vaši meri

Varne. Sodobne. Enostavne. Ugodne.

PANTHEON Retail mobilne blagajne RA/RC/RF

Mobilne blagajne RA/RC

Mobilna aplikacija PANTHEON Retail deluje na androidnih tabličnih računalnikih in pametnih telefonih. Nepogrešljiva za vse, ki izvajajo prodajo in izdajajo račune na terenu ali v trgovini, se ukvarjajo s storitveno dejavnostjo ali prodajajo na tržnicah, stojnicah in sejmih.

PANTHEON Retail mobilne blagajne RA/RC/RF

Spletna blagajna RW

Enostaven program za izdajo računov PANTHEON RW deluje na spletnih brskalnikih: Chrome, Internet Explorer ali Firefox. Vse, kar potrebujete za delovanje je računalnik, telefon ali tablični računalnik s povezavo do interneta in tiskalnik. Prijazno, hitro in enostavno.

PANTHEON Retail PC blagajne RT/RE

Napredne blagajne RT/RE

Blagajniške rešitve RT/RE omogočajo vodenje prometa po številnih različnih kriterijih in enostaven nadzor na delom blagajnikov. Blagajna lahko deluje samostojno ali v mreži in ponuja neomejene možnosti za akcije in popuste. Zmogljivo, zanesljivo in pregledno.

Pogovorite se z našimi svetovalci.

* Osebne podatke, ki nam jih posredujete v zgornjem spletnem obrazcu obdelujemo na podlagi našega zakonitega interesa zagotavljati učinkovito poslovno komunikacijo. Posredovanje vaših osebnih podatkov je prostovoljno. V primeru, da nam vaših osebnih podatkov ne posredujete, pa vam ne moremo zagotoviti odgovora na vaše povpraševanje. Več o tem kako (skrbno) varujemo vaše osebne podatke si preberite v naši Politiki zasebnosti.

Več informacij za boljše odločitve

Cenik programske opreme PANTHEON Retail

* Licenca RT ni samostojna in jo je potrebno uporabljati v kombinaciji s PANTHEON RE/SE/ME/MF. RT je dopolnilo osnovnim verzijam PANTHEON-a, od licence RE dalje, kadar je potreba po povezavi POS blagajn v širši informacijski sistem.

Pogovorimo se o tem, kako poenostaviti vaše poslovanje.

X