Razmišljate o lansiranju spletne trgovine? Obvezno preberite.

19 Jun 2017

Zakaj je nakupovanje v spletni trgovini tako priljubljeno?

Zaradi vseh prednosti, ki nam jih nudi, je spletna trgovina postala že povsem uveljavljen in običajen način nakupovanja. Omogoča nam prihranek pri času, denarju, iskanju informacij o izdelkih in zalogi, pa tudi pregledno naročanje ter varno plačevanje ‒ bodisi s kreditno kartico bodisi po povzetju. Olajšana je tudi dostava, obenem pa se upoštevajo pravice potrošnikov, skratka ‒ poenostavi se celoten nakup.

S postavitvijo spletne trgovine veliko pridobijo tudi prodajalci, ki tako dosežejo večjo, celo mednarodno prepoznavnost svoje trgovine, z njo pa veliko večje število potencialnih strank.

S prodajo prek spleta lahko

  • enostavno pregledujejo in ažurirajo podatke,
  • vzdržujejo komunikacijo s strankami,
  • sledijo nakupom
  • ter prihranijo pri stroških za prostor in osebje.

Za višje rangiranje spletne trgovine med naravnimi rezultati sicer poskrbijo že njeni izdelovalci, prek podatkov, zbranih iz Google Analytics, pa lahko tudi prodajalci nenehno optimizirajo poslovanje.

Spletni prodajni center Atena

Atena je profesionalna, prilagodljiva in vsebinsko ter funkcionalno bogata spletna trgovina, že integrirana v poslovni programski paket PANTHEON iz podjetja Datalab d.o.o. Ker sta PANTHEON in Atena združljiva in povezana, se z Ateno upravlja izključno preko Pantheona.

Atena deluje v Microsoftovem operacijskem sistemu na Microsoft SQL Server podatkovni bazi in na DNN (http://dnn.si/) spletni platformi. Omogoča predstavitev prodajne ponudbe v obliki elektronskega kataloga ter nakupovanje prek spleta, seveda v različnih jezikih. Namenjena je trgovanju na drobno (B2C), pa tudi poslovanju med podjetji (B2B).

Sistem deluje tako, da se za vsakega uporabnika nastavi uporabniško ime in geslo, določi pa se mu tudi funkcije, ki jih lahko uporablja (vpogled v produktni katalog, naročanje, pregled računov, pregled zaloge, pregled finančnih podatkov). S tem svojim partnerjem olajšamo poslovanje, saj jim omogočimo neposreden vpogled v določene poslovne podatke.

Tako PANTHEON kot Atena sta vam na voljo v več izvedbah, s čimer se prilagodimo vašim individualnim potrebam in omogočimo unikatnost vaše spletne trgovine.

 

Za več informacij in predstavitev Atene smo vam na voljo na spletni strani http://www.atena.si/ prek kontaktnega obrazca, na stik@atena.si ali na telefonski številki 041 220 400.

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X