Decembrsko vzdušje v Datalabu

13 Dec 2016

Ste tudi vi eden tistih, ki komaj čakajo na decembrske dni ? Ko nas mraz in kratki dnevi kar na enkrat ne motijo več, saj je v zraku nekaj čarobnega. Praznični dnevi so pred vrati in zdi se, da sta se optimizem in dobra volja naselila tudi v naše pisarne.
Malenkosti, ki popestrijo dan se vrstijo od vstopa v Datalab, ko nas na recepciji pozdravijo vedno nasmejana dekleta, do bleščeče smrečice v prvem nadstropju in do razposajenih pogovorov sodelavcev razvoju.

Morda so spremembo energije v naše prostore vnesli otroci zaposlenih, ki so preteklo nedeljo obiskali Datalab, saj nas je obiskal dedek Mraz. Pesem, smeh in odpiranje daril. Sigurno ste bili že kdaj priča takšnemu dogodku ?

Vendar, ali veste kaj se je pri vsem tem zdelo še posebej zanimivo ? Spremljanje veselja staršev: ponosni obrazi, ko je njihova mala deklica sama stopila do dedka Mraza, pogledi med sodelavci, ki si z očmi pritrjujejo »Naši mali sončki so srečni.«

In ravno ta občutek osebnega zadovoljstva, ker smo pripomogli k tuji sreči, nas povezuje. Se strinjate, da ima vsak od nas v ozadju (v backendu) naših misli osebo oz. ljudi zaradi katerih je kdor je in deluje tako kot deluje. Da je njihovo spoštovanje in zadovoljstvo tisto, kar nas drži pokonci in žene naprej. Da je naša in tuja sreča del vsakdana, ko se trudimo biti boljši, ko sedimo za računalnikom in rešujemo težave, ko svetujemo obupanemu uporabniku, ko na več urnih sestankih iščemo rešitve … Vsi smo povezani, vsi smo ljudje. Različni, a tako zelo enaki. In le če delujemo skupaj… močnejši in srečnejši.

 

Naj bo december začetek najboljšega obdobja do slej. Mi smo pripravljeni!

 

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X