Datalab zbira glasove za naziv ‘Državnega prvaka po izboru publike’ v sklopu največjega evropskega tekmovanja podjetij

18 Jan 2017

Datalab zbira glasove za naziv ‘Državnega prvaka po izboru publike’ v sklopu največjega evropskega tekmovanja podjetij

Datalab potrebuje glasove, da lahko postane slovenski ‘Državni prvak po izboru publike‘ na letošnjem tekmovanju European Business Awards, največjem evropskem tekmovanju med podjetji. Na spletni strani www.businessawardseurope.com smo objavili video posnetek, v katerem predstavljamo edinstveno zgodbo rešitve PANTHEON Farming (celovitega informacijskega sistema za upravljanje kmetij) in njen uspeh v kategoriji inovacij v upanju, da bo širša javnost oddala glas za nas.

Izvršni direktor, Andrej Mertelj, je dejal: “Glasujte za nas! Do prvega marca si lahko ogledate naš video in oddate glas, da postanemo slovenski ‘Državni prvak po izboru publike’. Vaš glas nam veliko pomeni, saj smo zelo ponosni na svoje podjetje, imeti podporo javnosti pa služilo kot dodatno potrdilo. Že vnaprej hvala vsem za izkazano zaupanje in podporo!

 

PANTHEON Farming je programska rešitev za upravljanje kmetije, ki je na voljo v oblaku in lokalno, hkrati pa je del poslovne informacijske družine PANTHEON, ki je zasnovana posebej za informacijske in operativne potrebe kmetovalcev. S tem bo ciljna skupina (kmetovalci, njihovi računovodje in svetovalci) pridobila nove storitve (IT podpora za vse kmetijske procese). Edinstvena programska rešitev bo kmetovalcem olajšala vse delovne procese na velikih in majhnih kmetijah: od zbiranja podatkov pa vse do računovodstva.

Glavna prednost programa PANTHEON Farming je konsolidacija vseh spremenljivk na kmetiji v enem sistemu, hkrati pa se kmetovalcem ni več treba prekomerno obremenjevati z natančnostjo, saj glavne odgovornosti pri meritvah prevzamejo stroji. Položaj rešitve PANTHEON Farming na trgu pametnih rešitev za kmetije je edinstven, saj jasno prikazuje sliko dogajanja na kmetiji, celovito v zakup jemlje vse kmetijske resurse, uporabnikom nudi podporo pri sprejemanju odločitev in jih opozarja na posebne dogodke, hkrati pa je na voljo v več popolnoma lokaliziranih različicah.

Več kot 350 državnih prvakov iz 34 držav se bo potegovalo za glasove širše javnosti. Glasovanje bo potekalo sedem tednov, zaključilo pa se bo 6. marca 2017, ko bodo razglašeni ‘Državni prvaki po izboru publike’.

Ko bodo zmagovalci izbrani, se bo pričel drugi krog glasovanja, v katerem bo izbran ‘Evropski prvak po izboru publike’. Glasovanje za drugi krog bo potekalo med 6. marcem in 27. aprilom, zmagovalec pa bo oznanjen na gali EBA spomladi 2017.

“Lani je več kot 227.000 ljudi iz celega sveta oddalo svoje glasove.” Glasovanje je za tekmovanje izrednega pomena, saj tem odličnim podjetjem nudi še eno priložnost, da lahko prikažejo svoje dosežke. Zato prosim, da si ogledate našo spletno stran in oddate svoj glas,” je dejal Adrian Tripp, izvrši direktor European Business Awards.

Ustanovitvi EBA je botrovala potreba po podpori razvoja močnejše in uspešnejše poslovne skupnosti po vsej Evropi. Letos se je tekmovanja udeležilo več kot 33.000 podjetij iz 34 držav.

 

Več informacij o državnih prvakih in tekmovanju lahko dobite na www.businessawardseurope.com in www.rsm.global.

 

Za več informacij o rešitvah PANTHEON Farming sledite naslednji povezavi: www.datalab.ch/sl.

Na voljo je tudi intervju z izvršnim direktorjem Datalaba Agro, Andrejem Mertljem.

Če želite izvedeti še več, se obrnite na fa@datalab.ch

 

 

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X