april 2018

Spremembe REK in poročanje po novemIzobraževalni posnetek (2018) Redna cena: 49 EUR + DDV/osebo

Več

Podrobnosti

V skladu z novim Pravilnikom REK so od 1. aprila 2018 na eDavkih dodane spremenjene sheme REK obrazce z novimi polji za iREK (A011a, A011b, A011c, B06, B06a, B06b, B06c, B06č, B06d, B06e in B20). Tako bo potrebno po 1.4.2018 za vsa izplačila vezana na poročanje o povračilih stroškov službene poti in poročanje o povračilih delavcev napotenih na delo v tujino poročati po novem.

Ravno tako je po navodilih FURS-a potrebno za zgoraj omenjena nova polja v mesecu aprilu (do 30.4.2018) ponovno poročati REK na vrsti dohodka 1190 za že poročana izplačila iz meseca januarju, februarja in marca 2018.

Za več informacij o teh novostih naročite spletno izobraževanje, na katerem bomo predstavili:

  • spremembe REK-1 obrazcev po 1.1.2018,
  • ustrezne nastavitve PANTHEON-a za pravilno poročanje o povračilu potnih stroškov po 1.4.2018,
  • ustrezne nastavitve PANTHEON-a za pravilno poročanje v primeru napotenih delavcev po 1.4.2018,
  • navodila za pripravo popravkov REK-1 obrazcev za poročanje za pretekla obdobja s pomočjo PANTHEON-a.

Predavatelj

ga. Jasmina Kozinc, tehnologinja storitvenega centra Datalab SI

Čas

Izobraževalni posnetek (2018)

Redna cena

49 EUR + DDV/osebo

Spletna prijava


  • * Osebne podatke, ki ste jih vpisali v spletni obrazec, bomo obdelovali z namenom sklenitve in izvršitve pogodbe med Datalab SI d.o.o. (kot upravljalcem osebnih podatkov) in vami. Vse osebne podatke nam posredujete prostovoljno. V primeru, da nam vaših osebnih podatkov ne posredujete, vam žal ne moremo zagotoviti prijave in udeležbe na željenem izobraževanju ter vas obveščati o izvedbi izobraževanja in posredovati povezanih gradiv. Več o tem, kako skrbno varujemo vaše osebne podatke, preberite v naši Politiki zasebnosti.
  • Potrjujem, da sem seznanjen z obdobjem hrambe mojih osebnih podatkov, dejstvom, da se moje podatke obdeluje na pravni podlagi privolitve, in z morebitnim posredovanjem mojih osebnih podatkov izven Evropskega gospodarskega prostora.
  • Potrjujem, da sem seznanjen in razumem, da lahko dano privolitev kadarkoli prekličem pri družbi, in sicer pisno na naslov info@datalab.si ali telefonsko na številki 01 252 89 00. Prav tako sem seznanjen z vsemi ostalimi pravicami na www.datalab.si/pravno-obvestilo, ki jih imam kot posameznik, katerega osebni podatki se obdelujejo.
  • OPOZORILO: Četudi ne podate soglasja, ima družba pravico obdelovati tiste vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi zakona, izvršitve pogodbenega odnosa ali zakonitega interesa.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
X