5 nasvetov, kako imeti popoln pregled nad delom v veterinarski ambulanti

Priročniki in vodiči

Preverite, kako voditi poslovanje v veterinarski ambulanti.

 

Za uspešno vodenje poslovanja veterinarske ambulante je pomembno, da imate pregled nad delom tako v ambulanti kot tudi na recepciji, pisarni ter delom, ki ga opravljate na terenu.

Prenesite priročnik in preverite 5 ključnih točk, kaj vse mora omogočati dober poslovni sistem, da bo vaše poslovanje premišljeno, vodeno in donosno.

Vse osebne podatke nam posredujete prostovoljno. V primeru, da nam vaših osebnih podatkov ne posredujete, pa vam ne moremo zagotoviti željenega gradiva. Več o tem kako (skrbno) varujemo vaše osebne podatke si preberite v naši Politiki zasebnosti.

Več informacij o namenih obdelave, pravni podlagi, uporabnikih in obdobju hrambe, vpisanih osebnih podatkih in o pravicah posameznikov v zvezi z osebnimi podatki:
www.datalab.si/pravno-obvestilo/.

Dano privolitev lahko kadarkoli prekličete preko e-pošte na naslov info@datalab.si.

Kako in kdaj

Izpolnite obrazec, mi pa vam bomo poslali e-publikacijo na vaš e-naslov. Ogledate si jo lahko kadarkoli.

Besplatno? Da.

Ta e-publikacija je brezplačna. Vse kar morate storiti je, da izpolnete obrazec.

Knjižnica baze znanja

Vabimo vas, da si ogledate še druge vodiče in priročnike v naši bazi znanja.

Pridružite se PANTHEON skupnosti! Zaupa nam že več kot 50.000 uporabnikov.

Za vodenje poslovanja uporabljamo PANTHEON gostovanje in smo z odločitvijo zelo zadovoljni. Enostavno vodimo blagovno-materialno poslovanje ter računovodstvo, vsebinsko nam zelo pomagajo pisna in video navodila. Razmerje med ceno mesečnega najema ter kvaliteto programa je odlično.

Matjaž Perme

direktor podjetja, Propinka

S PANTHEON-om smo zelo zadovoljni, saj poleg stroškov nakupa z njim praktično nimamo drugih stroškov. V primerjavi z drugimi programi smo dobili največ za to ceno.

Marjan Hribar

vodja prodajalne, Prodajalna Condor - Ljudmila Hribar s.p.

Bi vsebine te e-publikacije utegnile zanimati tudi vaše sodelavce, prijatelje ali znance? Delite objavo na družbenih omrežjih.

X