Naročilo PANTHEON Retail RA/RC

V spletni trgovini lahko hitro in enostavno naročite eno od izpeljank mobilne blagajne PANTHEON Retail ter opremo, ki jo potrebujete pri vašem delu v pisarni, trgovini ali na terenu. Na vaš e-naslov vam bomo poslali vso potrebno dokumentacijo.

Podprte naprave

Mobilna blagajna PANTHEON Retail deluje na mnogih napravah. Če jo nameravate uporabljati na tabličnih računalnikih ali pametnih telefonih priporočamo, da na njih teče Android verzija 5.0 ali več.

Imate težave pri izbiri programa in opreme?

Obrnite se na naše prodajno osebje, ki vam bo pomagalo izbrati primerno mobilno blagajno in potrebno opremo za vaše delo.

Licenci PANTHEON RA in RC nista združljivi, zato najem kombinacije ni mogoč.

Cene v spletni trgovini ne vključujejo DDV. Pogodba za mesečni najem mobilne blagajne PANTHEON Retail se sklene za nedoločen čas z možnostjo prekinitve. V mesečni najem je vključeno tudi osveževanje zakonodaje in arhiviranje podatkov.

Ko bo vaša licenca aktivirana, vam bomo posredovali tudi vsa navodila za namestitev. O prevzemu naprav vas bomo obvestili na vaš elektronski naslov ali po telefonu. Naročene naprave lahko prevzamete na sedežu Datalab SI d.o.o., Hajdrihova ulica 28c, 1000 Ljubljana, vsak delavnik med 8. in 16. uro.

Pokličite (01) 252 89 50

Pokličite naše svetovalce in skupaj boste izbrali primerno rešitev za optimizacijo poslovnih procesov v vašem podjetju!

X