Lokalno poslovanje v mednarodnem okolju

Priročnik za hčerinska podjetja

Prenesite priročnik o mednarodnem poslovanju in spoznajte:

  • kako s pravimi orodji lažje slediti zahtevam korporacije,
  • kako centralizacija podatkov olajša delo,
  • kako poteka avtomatična priprava poročil za matično podjetje,
  • kako z nekaj kliki pripraviti in izvoziti bilanco,
  • katere so prednosti jezikovno in zakonodajno lokaliziranega poslovnega programa.

Prosimo, izpolnite obrazec.
Priročnik boste brezplačno prejeli na svoj e‑naslov.

Vse osebne podatke nam posredujete prostovoljno. V primeru, da nam vaših osebnih podatkov ne posredujete, pa vam ne moremo zagotoviti željenega gradiva. Več o tem kako (skrbno) varujemo vaše osebne podatke si preberite v naši Politiki zasebnosti.

Več informacij o namenih obdelave, pravni podlagi, uporabnikih in obdobju hrambe vpisanih osebnih podatkov in o pravicah posameznikov v zvezi z osebnimi podatki:
www.datalab.si/pravno-obvestilo/. Dano privolitev lahko kadarkoli prekličte preko e-pošte na naslov info@datalab.si

Program PANTHEON uporabljamo že od samega začetka, ko smo v Bosni in Hercegovini odprli podjetje. Na začetku je PANTHEON uporabljal zunanji računovodski servis, od leta 2010 pa PANTHEON uporablja naš interni oddelek za kadrovsko evidenco in obračun plač.

Program PANTHEON je enostaven za uporabo in omogoča vse, kar podjetje potrebuje za evidenco zaposlenih, obračun plač in zaposlovanje. Program vsebuje številne možnosti za pripravljanje poročil. Prilagaja se zakonskim spremembam, ki se vedno v izredno hitrem času implementirajo, kar je v naši državi, ki je v fazi velikih reform, zelo pomembno. Vsi zakonski obrazci kot tudi druga poročila za analize se lahko izvozijo v formatu XML in pošljejo po elektronski pošti. Še posebej bi izpostavila, da program omogoča uvoz procesov, ki se lahko programsko prilagodijo vsakemu uporabniku glede na njegove specifične potrebe. Ti procesi znatno pohitrijo in olajšajo delo. Vsem bodočim uporabnikom PANTHEON od srca priporočam.

Jasmina Roša

menedžer za področje kadrov in plač, DM drogerie markt Bosna in Hercegovina

Oglejte si še druge spletne vsebine o mednarodnem poslovanju …

Pogovorite se z našimi svetovalci.

* Osebne podatke, ki nam jih posredujete v zgornjem spletnem obrazcu obdelujemo na podlagi našega zakonitega interesa zagotavljati učinkovito poslovno komunikacijo. Posredovanje vaših osebnih podatkov je prostovoljno. V primeru, da nam vaših osebnih podatkov ne posredujete, pa vam ne moremo zagotoviti odgovora na vaše povpraševanje. Več o tem kako (skrbno) varujemo vaše osebne podatke si preberite v naši Politiki zasebnosti.
X