Preizkusite PANTHEON demo

V kolikor želite preizkusiti poslovni program PANTHEON, vas vabimo, da nam zaupate svoje podatke. Kontaktiral vas bo naš svetovalec, poiskal testno različico primerno vašemu poslovanju oziroma dejavnosti in vas vodil skozi namestitev. Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.
* Osebne podatke, ki nam jih posredujete v zgornjem spletnem obrazcu obdelujemo na podlagi našega zakonitega interesa zagotavljati učinkovito poslovno komunikacijo. Posredovanje vaših osebnih podatkov je prostovoljno. V primeru, da nam vaših osebnih podatkov ne posredujete, pa vam ne moremo zagotoviti odgovora na vaše povpraševanje. Več o tem kako (skrbno) varujemo vaše osebne podatke si preberite v naši Politiki zasebnosti.

“Pogovor s svetovalcem vam bo olajšal odločitev. Pogovorili se boste o tem kaj v vašem podjetju potrebujete, kako veliko podjetje ste in kaj pričakujete od poslovnega programa. Datalabov svetovalec vas bo vodil skozi namestitev dema in s tem prihranil čas in olajšal začetek dela. Če boste želeli vam bo lahko tudi na kratko predstavil program. Prepričani smo, da boste dobili s boljši občutek o tem kaj pravzaprav kupujete. Priporočamo!”

Pokličite (01) 252 89 50

Pokličite naše svetovalce in skupaj boste izbrali primerno rešitev za optimizacijo poslovnih procesov v vašem podjetju!

X