O programu Certificirani računovodja PANTHEON

Certificirani računovodja PANTHEON je celostni izobraževalno-verifikacijski program, potrjen z veljavno listino oz. certifikatom »Certificirani računovodja PANTHEON«. S certifikatom se izkazuje usposobljenost za vodenje PANTHEON računovodstva.

Program je pripravljen v sodelovanju z izkušenimi PANTHEON svetovalci in podporniki iz Slovenije in BiH ter recenziran s strani produktnega vodje za modul Denar.

Pridobljen certifikat vam omogoča:

  • dokaz in potrditev PANTHEON znanja vašemu delodajalcu,
  • večjo konkurenčnost na trgu dela,
  • garancijo za kakovostno vodenja poslovanja s PANTHEON-om.
Certificirani računovodja PANTHEON

Zadovoljni udeleženci programa

Udeležba v programu je bila zelo pametna odločitev. Obravnavane tematike v programu so mi pomagale z rešitvami težav, ki sem jih imela. V kolikor so vsa izobraževanja na takšnem nivoju, se v prihodnosti zagotovo odločim za nadgrajevanje znanj.

Maja Suša

Računovodski servis DOMEN, Mirko Suša s.p.

Izobraževanje Certificirani računovodja PANTHEON je izvedeno na visoki ravni in pridobljeno znanje programa PANTHEON zlahka uporabiš ob vsakodnevnem delu. Udeležbo na izobraževanjih priporočam računovodjem, ki imajo in želijo nadgraditi znanje, razširiti in poglobiti pogled uporabe programa, pregnati dileme in suvereno opravljati vsakdanje delo s programom PANTHEON.

Renata Uhan

R FAKTURRA, računovodske storitve, d.o.o.

Priprava, oblike priprave ter certificiranje

Za uspeh na certificiranju vam ponujamo štiri oblike pomoči in oblike prijave v izobraževalno-verifikacijski program.

PAKET C

Certificiranje

Primeren za tiste, ki imate dolgoletne izkušnje z vodenjem računovodstva s PANTHEON-om in poznate ter obvladujete vsa področja iz PROGRAMA ter se želite udeležiti le preverjanja znanja (certificiranja). Ta opcija vključuje 1 poskus certificiranja za področja PANTHEON računovodstvo, DDV ter Plače.

Cena: 90 EUR + DDV

PAKET CP

Priprava in certificiranje

Primeren za tiste, ki imate dolgoletne izkušnje z vodenjem računovodstva s PANTHEON-om in poznate ter obvladujete vsa področja iz PROGRAMA. Želite se udeležiti vodene zaključne priprave na certificiranje in samega certificiranja. Ta opcija vključuje 4-urno vodeno pripravo (reševanje praktičnih primerov, odgovori in vprašanja) in 1 poskus certificiranja za področja PANTHEON računovodstvo, DDV ter Plače.

Cena: 180 EUR + DDV

PAKET CPP

Posnetki izobraževalnega programa PANTHEON računovodja, priprava in certificiranje

Primeren za tiste, ki imate kratkotrajne izkušnje z vodenjem računovodstva s PANTHEON-om in delno poznate ter obvladujete področja iz PROGRAMA. Želite se samo učiti preko ogledov posnetkov izobraževalnega programa, se udeležiti vodene zaključne priprave na certificiranje in samega certificiranja. Ta opcija vključuje 52 ur posnetkov izobraževalnega programa, 8-urno vodeno pripravo (reševanje praktičnih primerov, odgovori in vprašanja) in 1 poskus certificiranja za področja PANTHEON računovodstvo, DDV ter Plače.

Cena: 504 EUR + DDV ali
6 x 84 EUR + DDV

PAKET CPI

Izobraževalni program PANTHEON računovodja, priprava in certificiranje

Primeren za tiste, ki imate kratkotrajne izkušnje z vodenjem računovodstva s PANTHEON-om in delno poznate ter obvladujete področja iz PROGRAMA. Želite se učiti s pomočjo naših izkušenih predavateljev (v živo ali preko webinarja), se udeležiti vodene zaključne priprave na certificiranje in samega certificiranja. Ta opcija vključuje 52 ur predavanj (v učilnici ali preko webinarja), 8-urno vodeno pripravo (reševanje praktičnih primerov, odgovori in vprašanja) in 1 poskus certificiranja za področja PANTHEON računovodstvo, DDV ter Plače.

Cena: 720 EUR + DDV ali
6 x 120 EUR + DDV

Več informacij

Za podroben učni program certificiranja za računovodje nas pokličite na (01) 252 89 52 ali pa nam pošljite sporočilo.

X