PANTHEON Crew na tradicionalnem Datalabovem jadranju

Okt 3, 2018 | Novice, Novice - Datalab |

22.-29. septembra smo razpeli jadra in se skupaj s partnerji, uporabniki in zaposlenimi iz Adriatik regije podali na raziskovanje hrvaških otokov.

Za nas je uspeh veliko število zadovoljnih PANTHEON uporabnikov, uspeh je široka partnerska mreža, uspeh so nasmejani zaposleni, uspeh je vrhunski poslovni program in eden od uspehov je tudi ta, da se PANTHEON družina zbere na Datalabovem jadranju.

Nekaj utrinkov si lahko pogledate na spodnjih fotografijah, ki naj vam služijo kot inspiracija – bodite neustrašni in usmerjeni k ciljem. Ne le na morju, tudi v poslu.

“To reach a port, we must sail – sail, not tie at anchor – sail, not drift.” 

Franklin D. Roosevelt.

untitleddatalabDatalab tim

S simboličnim podpisom želimo nagovoriti vse posameznike, zaposlene, sodelavce, partnerje in uporabnike s katerimi se vsak dan učimo, zbiramo in izmenjujemo izkušnje, znanje, probleme in rešitve. Brez vseh naštetih vsega skupaj ne bi bilo. Redno berite naše objave in nam sporočite katere teme in informacije vas zanimajo. Danes bolj kot kdajkoli velja: kdor ima informacijo, ima moč. Datalabov tim svoje znanje deli z vami! Delite naprej …

 

X