Nagrade, certifikati in partnerstva

Datalab se lahko pohvali s številnimi nagradami, ki potrjujejo, da smo z dolgoletnim delom in neprestanimi izboljšavami prišli v sam vrh poslovnih informacijskih rešitev. Najvišja priznanja smo osvojili tako v domači kot tudi v mednarodni konkurenci.

Nagrade

Zlata medalja AGRA 2014

Zlata medalja na 52. kmetijsko-živilskem sejmu AGRA v kategoriji (novi) proizvodi domače proizvodnje.
Nagrada EuroCloud 2014

Nagrada EuroCloud 2014

Strokovna komisija je tokrat to laskavo priznanje v kategoriji najboljše uporabe storitve v oblaku v gospodarstvu podelila prav nam, podjetju Datalab, in sicer za storitev PANTHEON Farming oz. za inovativno uporabo mobilne aplikacije PANTHEON Farming Mobile. Kot eden od zmagovalcev slovenskega tekmovanja pa bomo z drugimi sodelujočimi državami tudi v konkurenci za evropsko EuroCloud nagrado.
Priznanje Feniks 2014

Priznanje Feniks 2014

Datalab je februarja 2014 prejel priznanje Feniks, ki jih je Bisnode na osmi prodajni konferenci Sales Summit prvič podelil podjetjem, ki so se zaradi finančne krize znašla v težavah in so se vendar uspela dvigniti iz pepela.
Zlata medalja AGRA 2013

Zlata medalja AGRA 2013

Na 51. kmetijsko-živilskem sejmu Agra je PANTHEON Farming prejel zlato medaljo na ocenjevanju Mehanizacije in opreme.
European Seal of e-Excellence 2013

European Seal of e-Excellence 2013

Prejeli smo srebrni European Seal of e-Excellence za PANTHEON Farming. Nagrado podeljuje EMF – The Forum of e-Excellence za inovativne rešitve.
Oracle partner leta 2010

Oracle partner leta 2010

V poslovnem letu 2010 smo z Oraclovo slovensko podružnico sklenili največ poslov od vseh njihovih partnerjev.
Najboljše letno poročilo 2009

Najboljše letno poročilo 2009

9. novembra 2010 je na Gospodarski zbornici Slovenije potekala podelitev nagrad podjetjem in finančnim ustanovam za najboljša letna poročila za leto 2009. Datalab tehnologije je prejelo nagrado za najboljše letno poročilo v kategoriji srednjih in malih podjetij in se s tem postavilo ob bok prav tako nagrajenima velikanoma – Krki in Zavarovalnici Triglav.
Najboljše letno poročilo 2009

Naj e-rešitev in Naj e-podjetje 2008

Na natečaju za Naj e-podjetje in Naj e-rešitev, ki ga je leta 2008 pripravila Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, Združenjem za informatiko in telekomunikacije iter Ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo – Direktoratom za informacijsko družbo, je družba Datalab prejela kar dve nagradi.

Na podlagi pregleda učinkovitosti rešitev e-poslovanja v prijavljenih podjetjih so nagradili najboljše e-aplikacije oziroma integrirane e-rešitve, kjer smo prejeli zlato nagrado Naj e-rešitev 2008 v kategoriji malih podjetij za sistem PANTHEON.

V okviru nagrade za Naj e-podjetje so organizatorji izbrali tista podjetja, ki so bila posebej uspešna pri uvedbi in nadaljnji uporabi e-poslovanja v njihovih poslovnih procesih. V kategoriji malih podjetij smo prejeli srebrno nagrado Naj e-podjetje 2008 za uvedbo e-poslovanja.

European Seal of e-Excellence 2013

European Seal of e-Excellence 2008

Datalab je na CeBitu 2008 prejel prestižno priznanje European Seal of Excellence, ki ga podeljuje E-Accelerator. Datalab je prvo slovensko podjetje, ki mu je uspelo pridobiti to priznanje.

European Seal of Excellence se podeljuje evropskim IT podjetjem, ki s svojo inovativnostjo in kakovostnimi rešitvami v marketingu izrazito izstopajo od ostalih, med preteklimi zmagovalci pa najdemo podjetja kot so Nokia, Strato, Alcatel in drugi.

Oracle EE & CIS partner leta 2007

Oracle EE & CIS partner leta 2007

Datalab je bil aprila 2007 izbran za Oracle partnerja leta 2007 na področju “Oracle EE & CIS Partner”. Datalab je prvo podjetje iz celotne regije Adriatic, ki je prejelo to prestižno nagrado. Tako je tudi Oracle pokazal, da gleda na PANTHEON kot na vodilni poslovni informacijski sistem za mala in srednje velika podjetja v tem delu sveta.
Uvrstitev v ožji izbor Netko 2006

Uvrstitev v ožji izbor Netko 2006

Netko je nagrada za najboljšo poslovno in upravno spletno stran v Sloveniji, ki jo podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo. Datalab se je oktobra 2006 uvrstil med finaliste v kategoriji Podjetniške predstavitve (mala in srednja podjetja).
PC Chip PUN POGODAK 2005
PANTHEON je v hrvaški reviji PC Chip prejel najvišjo oceno na testiranju računovodskega softvera. Revija med drugim omenja, da je “[…] Datalab očitno našel koncept, ki bi moral postati standard na tem področju […]”. PANTHEON je bil razglašen za zmagovalca testa, prejel pa je oceno 10/10.
Posebno priznanje JISA 2004

Posebno priznanje JISA 2004

Srbski JISA (Jedinstveni Informatički Savez Srbije i Crne Gore) je v letu 2004 nagradil Datalab s posebnim priznanjem za izjemne informacijske rešitve na področju baz podatkov PANTHEON.
Finalist izbora Najboljši na Infosu 1999-2002

Finalist izbora Najboljši na Infosu 1999-2002

INFOS je bila osrednja slovenska prireditev s področja informacijske tehnologije, na kateri je vsako leto sodelovalo več kot 100 razstavljavcev, ki so predstavljali najnovejše tehnološke storitve.

Certifikati

Skladnost s Slovenskimi Računovodskimi Standardi (SRS)

Skladnost s Slovenskimi Računovodskimi Standardi (SRS)

Skladnost s priporočili Mednarodne organizacije revizorjev informacijskih sistemov (ISACA)

Skladnost s priporočili Mednarodne organizacije revizorjev informacijskih sistemov (ISACA)

Skladnost z Mednarodnimi Standardi Računovodskega poročanja (MSRP)

Partnerstva

Microsoft Certified Partner
IBM Business Partner
Oracle Partner
bizBox
X