Mednarodna PANTHEON konferenca 2017

Digitalna preobrazba s PANTHEON‑om

Grand hotel Bernardin, Portorož
16.–17. november 2017

Večerna zabava v slogu zlatih let Hollywooda

Septembra letos Datalab praznuje 20 let. Ob tem velikem jubileju bomo prvi dan konference zaokrožili s tematsko zabavo v slogu glamuroznega Hollywooda 20-ih let prejšnjega stoletja.

Zabava bo potekala v čudoviti Smaragdni dvorani Grand hotela Bernardin. V prijetni družbi, ob dobri hrani in pijači ter glasbi se bomo zabavali do jutranjih ur.

Srečanje, zapisano v zvezde

Mednarodna PANTHEON konferenca je dogodek, na katerem enostavno ne smete manjkati.

Živa glasba in ples

Za dobro vzdušje bosta skrbeli skupini TABU (v akustični izvedbi) in glamurozni Koncert majstori iz Srbije. Dogajanje bo povezoval DJ, ki bo z glasbenimi in svetlobnimi efekti pripomogel, da se boste noro zabavali do jutra.

Fotografiranje z zvezdami

Preobrazili se boste lahko v svojo najljubšo zvezdo Hollywooda, se sprehodili po rdeči preprogi ter se fotografirali s holivudskimi ikonami kot sta Marilyn Monroe in Charlie Chaplin.

Vrhunska hrana in pijača

Odlično animacijo, glasbo in glamur bo zaokrožila okusna hrana in pijača. Ekipa Grand hotela Bernardin bo poskrbela za vaše »zvezdniško« počutje.

Prizorišče konference

Grad hotel Bernardin

Prestižni hotel s petimi zvezdicami se nahaja na enem najlepših delov slovenske obale, med mestoma Portorož in Piran. V njem je največji kongresni center v Sloveniji, ponuja pa še vrhunski wellness center, notranji bazen z ogrevano morsko vodo in razkošno zasebno plažo. Vse sobe imajo zasebni balkon s pogledom na morje.

= Navodila za pot

Spremenite podatke v dobiček!

Kontakt

Datalab Tehnologije, d.d.
Hajdrihova ulica 28c
SI-1000 Ljubljana
T (01) 252 89 00
info@datalab.si

Share This
X