Mednarodna PANTHEON konferenca 2017

Digitalna preobrazba s PANTHEON‑om

Grand hotel Bernardin, Portorož
16.–17. november 2017

Vaša digitalna preobrazba je neizbežna.

Digitalizacija je že nekaj časa »v zraku«. Zdaj zagotovo vemo, da ni le še ena muha enodnevnica, temveč trend, ki ga podjetja ne smemo prezreti.

Organizacije po vsem svetu hitimo, da bi ujele vlak digitalizacije, pogosto ne vedoč, kaj to pomeni. Velikokrat si želimo »spremembe zaradi sprememb«. Digitalna preobrazba podjetij ni le preobrazba v smislu uporabe novih tehnologij, temveč poslovni izziv, ki zahteva spremembe organizacijske kulture, ljudi, poslovnih procesov in poslovnih modelov.

Digitalna preobrazba je tudi postopek razvoja novih odnosov s kupci in poznavanja njihovih potreb. Kupci želijo odlično digitalno in človeško izkušnjo. Če se ne boste razvili, boste propadli.

Prijavite se na mednarodno PANTHEON konferenco, ki bo 16. in 17. novembra 2017 v hotelu Grand hotelu Bernardin v Portorožu.

Glavni namen letošnje konference bo pokazati učinkovite metode in korake na poti do vaše uspešne digitalne preobrazbe s PANTHEON‑om. Verjamemo, da boste domov odnesli vsaj eno novo idejo, ki jo boste lahko uporabili v svoji delovni praksi že jutri!

Vsa predavanja letošnje PANTHEON konference

 

Boste preživeli »digitalni darvinizem«?

Spoznajte 7 pomembnih korakov, kako preživeti »digitalni darvinizem« in nas za še več nasvetov obiščite na konferenci!

88 % podjetij gre skozi digitalno preobrazbo, a le 25 % jih ve, zakaj.

Brian Solis

glavni analitik, Altimeter Group

ZAVRAČATE SPREMEMBE

OSTAJATE V CONI UDOBJA

SLEDITE NAPREDKU

Postanite pokrovitelj

»V Špica Group smo bili z organizacijo PANTHEON konference zelo zadovoljni. Dogodek je omogočal mreženje z odločevalci različnih podjetij, povpraševanja po naših rešitvah pa smo prejemali še mesece po njem. PANTHEON konferenca je eden redkih dogodkov, za katerega lahko z gotovostjo trdimo, da se je/bo obrestoval.«

Marija Jakopin

vodja marketinga, Špica Group

»PANTHEON konference so ene izmed najbolj učinkovitih tovrstnih dogodkov v širši regiji. Navdušeni nad profesionalnostjo organizacije, jo vsako leto obiščemo in se na enem mestu družimo s potencialnimi naročniki in strateškimi partnerji. Skozi drastično povečano prodajo se nam investicija nemudoma povrne, pa še bolje razumemo prihajajoče spremembe za naslednje leto in stkemo nova sodelovanja. Vse skupaj hkrati, fenomenalno.«

Ernest Žejn

direktor, Žejn d.o.o.

Postanite pokrovitelj

Vas vabimo k soustvarjanju mednarodne PANTHEON konference 2017. Postanite naš pokrovitelj in partner dogodka!

PANTHEON konferenca je dogodek, ki ga zagotovo ne smete zamuditi!

»Sem redna obiskovalka PANTHEON konferenc in si jih v letnem koledarju označim z rdečo. PANTHEON konferenca mi veliko pomeni tako s strokovnega kot tudi s socialnega vidika. Poleg kakovostnih predavanj lahko stkem nove poslovne ali prijateljske vezi. Tudi v bodoče ostajam redna obiskovalka PANTHEON konferenc in se veselim naslednje. Kar tako naprej!«

Darja Pirš

direktorica, Pirma d.o.o.

»Iskrena pohvala Datalab-u in odličnemu timu za organizacijo PANTHEON konferenc. PANTHEON konferenca je vedno učinkovit, kreativen in zabaven dogodek, ki vključuje konsistentno sporočilo, vizualne elemente in pravočasni odzivni timing. Nam udeležencem, uporabnikom programa PANTHEON, vedno prenese kakovostno vsebino, ki nam olajša delo in skrajša delovno pot. Priporočam!«

Suzana Stanisavljević

produktni vodja, Xenon forte d.o.o.

Srečanje, zapisano v zvezde

PANTHEON konferenca je dogodek, ki ga mnogi obiskujejo redno in se nanj vračajo znova in znova. Bodite med njimi tudi Vi!

Prizorišče konference

Grad hotel Bernardin

Prestižni hotel s petimi zvezdicami se nahaja na enem najlepših delov slovenske obale, med mestoma Portorož in Piran. V njem je največji kongresni center v Sloveniji, ponuja pa še vrhunski wellness center, notranji bazen z ogrevano morsko vodo in razkošno zasebno plažo. Vse sobe imajo zasebni balkon s pogledom na morje.

= Navodila za pot

Spremenite podatke v dobiček!

Kontakt

Datalab Tehnologije, d.d.
Hajdrihova ulica 28c
SI-1000 Ljubljana
T (01) 252 89 00
info@datalab.si

X