eRačun za računovodske servise

Imate stranko, ki ni registrirani PANTHEON uporabnik? Nič hudega. Če ste pooblaščeni za to, lahko kot računovodski servis v imenu svoje stranke pošiljate tudi eRačune. Postopek za začetek uporabe storitve je enak kot pri registriranih PANTHEON uporabnikih, ki naročajo storitev za svoje podjetje, le da obrazec za naročilo storitve izpolni računovodski servis in ne dejanski uporabnik.
Računovodski servis podatke svoje stranke vpiše v polje Storitev želim naročiti za drugo podjetje. Računovodski servis kot naročnik storitve tako na podlagi vpisanih podatkov prejme nadaljnja navodila za začetek uporabe izbranih storitev, kot tudi skupno fakturo za svoje stranke.

Vsaka pravna oseba mora imeti ločen paket eRačun. Računovodski servis ima lahko kot pooblaščen zastopnik, pod zgoraj navedenimi pogoji, poljubno mnogo število sklenjenih paketov za svoje stranke.

=
Računovodski servis d.o.o. se registrira kot uporabnik na BizBox in poveže svoje ime (uporabnik) na svoje podjetje. Kot pooblaščen zastopnik lahko v BizBox registrira tudi drugo pravno osebo – Podjetje d.o.o.

Po opravljeni registraciji natisne obrazec, ki ga mora zastopnik Podjetja d.o.o. podpisati in ožigosati ter ga skeniranega poslati po elektronski pošti na prodaja@zzi.si oziroma po navadni pošti na ZZI d.o.o.

V primeru, da je Podjetje d.o.o. registriran PANTHEON uporabnik, si paket izbere z vnosom podatkov v isti obrazec, le da svoje podatke vpiše v polje Naročnik storitve. Nadaljnja navodila za začetek uporabe izbrane storitve bo tako prejelo Podjetje d.o.o. Seveda boste lahko pooblastili tudi svojega računovodjo za vpogled: na spletni strani BizBox boste dodali uporabnika ter zanj kreirali registracijo. Portal mu bo po e-pošti poslal povabilo, nato si bo sam določil geslo in potem lahko začel s pregledovanjem e-dokumentov oz. jih bo lahko uvozil in obdelal v PANTHEON-u.

Pokličite (01) 252 89 50

Za pomoč pri odločitvi, informativno ponudbo in dodatne informacije nas lahko pokličete ali pošljete vprašanje po elektronski pošti.
X