Licenčne pogodbe in pogoji uporabe storitev, ki stopijo v veljavo z dnem 25. 5. 2018

Skladno z uredbo o varstvu osebnih podatkov (Uredba (EU) 2016/679), bolj poznano kot GDPR, smo morali prilagoditi obstoječe pogodbe in pogoje uporabe, ki bolj natančno opredeljujejo obdelavo osebnih podatkov in naše postopke ter varovanja v zvezi z njimi. Omenjene dokumente si lahko pogledate v prilogah. Brez sprejetja teh dokumentov vam žal ne bomo mogli nuditi ustrezne podpore, saj vaši podatki zelo verjetno vsebujejo osebne podatke, ki jih brez vaše privolitve ne smemo prevzeti.

 

Od 25.5.2018 se vam bo ob prijavi v PANTHEON v potrditev ponudila nova licenčna pogodba oz. posebni pogoji uporabe (za uporabnike gostovanja). Le-te bo morala sprejeti prva oseba, ki bo po prijavi želela nadaljevati z delom v Pantheon-u. Ker je z licenčno pogodbo opredeljeno, da je fizična oseba, ki sprejme licenčno pogodbo, zakoniti zastopnik ali pa oseba pooblaščena s strani zakonitega zastopnika, vas prosimo, da poskrbite, da bo oseba, ki bo potrjevala licenčno pogodbo, zakoniti zastopnik ali z njegove strani pooblaščena oseba. Če se torej v podjetju po 25.5. v PANTHEON prvi prijavi skladiščnik, svetujemo, da ga pooblastite za izvedbo tega dejanja.

 

Glede na to, da uvedba GDPRja pomeni proces, pri katerem bodo podjetja potrebovala pomoč in podporo, vam svetujemo, da v kolikor pričakujete hitro odzivnost, sklenete vzdrževalno pogodbo, ker si boste na ta način zagotovili prioritetno obravnavo.

Več informacij

Za več informacij v zvezi z vzdrževalnimi pogodbami nas pokličite na številko (01) 252 89 50 ali nam pošljite elektronsko sporočilo.

X