Iskanje artiklov s pomočjo slik

14 Nov 2016

Se tudi vam zgodi, da se izgubite v iskanju vaših artiklov? Se ne spomnite, kako ste poimenovali vaš artikel?

PANTHEON mobilna blagajna vam iskanje artiklov olajša s pomočjo iskanja artiklov po slikah.

Vsakemu artiklu ali storitvi, ki ga shranite v vašo PANTHEON mobilno blagajno, lahko poleg drugih lastnostih dodate tudi fotografijo.

 

Ko dodate fotografije artiklov je potrebno v meniju nastavitve – blagajna ustrezno izbrati oz. definirati prikaz artiklov.

Če izberete opcijo »definiraj po slikah« bo vaša blagajna izgledala tako:

Če izberete »slikovni seznam« pa takole:

S pomočjo funkcije iskanja artiklov po slikah, boste odslej željene izdelke ali storitve v PANTHEON mobilni blagajni našli zelo enostavno.

Želite podobne nasvete prejeti neposredno v vaš e-poštni nabiralnik ?

Prijavite se na novičke Datalab blog-a. Označite tudi, če želite, da vas kontaktira naš prodajni svetovalec. Z veseljem vam bodo pomagali in predstavili PANTHEON Mobilno blagajno.

Oops! We could not locate your form.

 

untitleddatalabDatalab tim

S simboličnim podpisom želimo nagovoriti vse posameznike, zaposlene, sodelavce, partnerje in uporabnike s katerimi se vsak dan učimo, zbiramo in izmenjujemo izkušnje, znanje, probleme in rešitve. Brez vseh naštetih vsega skupaj ne bi bilo. Redno berite naše objave in nam sporočite katere teme in informacije vas zanimajo. Danes bolj kot kdajkoli velja: kdor ima informacijo, ima moč. Datalabov tim svoje znanje deli z vami! Delite naprej … 

Ne zamudite podjetniških novosti in nasvetov

V kolikor bi si želeli mesečno v svoj e-nabiralnik prejeti uporabne vsebine, pisane na kožo vaši dejavnosti in vašim interesom, to zabeležite v obrazcu.

X