Znanje je moč

V okviru svoje dejavnosti Datalab Akademija ponuja izobraževalne programe za partnerje in končne uporabnike PANTHEON-a. Izobraževanja potekajo na klasičen, neposreden način v učilnicah Datalab Akademije, vodena s strani certificiranih predavateljev, drugo obliko pa predstavlja spletno učenje (webinars). Naše delo stremi k izpolnitvi vrzeli, ki nastaja zaradi nezadostnega poznavanja PANTHEON-a, z zagotovitvijo kakovostnih in cenovno dostopnih usposabljanj za kasnejše samostojno delo.

Prijazni obrazi Datalab Akademije

Maloštevilna, a močna in odgovorna ekipa Datalab Akademije je obdana s številnimi izkušenimi predavatelji, ki znajo vsebine podati na jasen in enostaven način.

Vanja Cigoj

vodja Datalab Akademije

T (01) 252 89 39
M 040 863 607
vanja.cigoj@datalab.si

Blažka Pečjak

prijave in splošne informacije

T (01) 252 89 52
blazka.pecjak@datalab.si

Pišite nam

V Datalab Akademiji oblikujemo izobraževalni program po vaših željah in potrebah. Pošljite nam sporočilo in prisluhnili vam bomo.

  • * Osebne podatke, ki nam jih posredujete v zgornjem spletnem obrazcu, obdelujemo na podlagi našega zakonitega interesa zagotavljati učinkovito poslovno komunikacijo.

    Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno. V primeru, da nam vaših osebnih podatkov ne posredujete, vam ne moremo zagotoviti odgovora na vaše povpraševanje.

    Več o tem, kako skrbno varujemo vaše osebne podatke, preberite v naši Politiki zasebnosti.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

„Spodbude prihajajo od zunaj, spoznanja od znotraj, a le, ko oboje sovpade, dobimo razvoj.”
— Seneka

X