PANTHEON AKADEMIJA

Nabava, prodaja in zaloge v PANTHEON-u (poglobljeno)

V okviru delavnice “Nabava, prodaja in zaloge v PANTHEON-u (poglobljeno)” bomo spoznali različna orodja za odkrivanje nepravilnosti in optimizacijo procesa od nabave, zalog do prodaje.

  • Izdelali smo dokumente, pa ne vemo, če smo vse fakturirali oz. povezali z računi. Za takšne in podobne primere (povezave, kontrola cen, količin …) bomo spoznali orodje, ki nam pokaže nepravilnosti.
  • Pri pregledu zalog, skladiščnega kartona ipd. pogosto ugotovimo, da imamo napačne cene za vrednotenje zalog, napačne količine zalog, napačne količina serijske številke … Spoznali bomo orodje Preračun prometov, ki nam poleg opisanih funkcionalnosti nudi še veliko več.
  • V podjetju so komercialistih zadolženi za vaše kupce. Pogledali si bomo celoten postopek od vnosa do analize prodaje po odgovornih osebah.
  • Za nadzor prometov, zalog uporabljamo različna orodja. Ogledali si bomo obračune prejetih in izdanih dokumentov, avansov (odprtih, zaprtih, delno zaprtih), primerjavo prihodkov in stroškov.
  • V kolikor imamo težave z negativnimi zalogami bomo spoznali orodja, s katerimi bomo preverili, kdaj so nastale negativne zaloge, in preprečili, da bi se še pojavljale v nadaljevanju.
  • Za pravilno knjigo prejetih in izdanih računov ter za izdelavo DDV-O moramo uporabiti pravilne tarifne številke. V PANTHEON-u si nastavimo možnosti, ki nam na dokumentu sama določi pravilno tarifno številko glede na način nabave/prodaje (druge osebe, izvoz storitve).

Podroben učni načrt

Podrobne informacije: dlacademy@datalab.si ali na telefon 01 252 89 52/39

REDNA CENA

120 EUR + DDV/osebo

X