PANTHEON RAČUNOVODSTVO

Stabilnost, zanesljivost in zakonska skladnost so glavne značilnosti računovodskega programa PANTHEON. Porabili boste manj časa za vpisovanje podatkov, imeli boljši izkoristek dela in delali manj napak pri vnosu podatkov. Vse zakonske spremembe in standardi se v programu avtomatsko osvežijo preko interneta, zaradi česar bo vaš servis vedno posloval v skladu s predpisi. Računovodski program PANTHEON omogoča tudi razvoj svetovanja in finančnih analiz ter s tem povezanih storitev.

Stabilnost in varnost na prvem mestu

Nič več si ne delajte skrbi ali bo vaš računovodski program deloval pravilno in ali bodo vaše knjižbe čez tri dni še vedno v bazi.

Hitro knjiženje brez dvojnih vnosov

Avtomatsko knjižite prejete in izdane račune, obračune DDV, plače, potne naloge in druge osebne prejemke, proizvodnjo in porabo materialnih sredstev. Obdržite napake pri vpisu podatkov na najnižji možni ravni.

Zakonska usklajenost

Osveževanje programa se zgodi ob vseh pomembnih spremembah zakonodaje, ki se preko interneta avtomatično prenesejo do vseh uporabnikov – hitro in enostavno. Tako računovodski servis vedno deluje v skladu s trenutnimi zakonskimi predpisi.

Več o osveževanju zakonodaje


e-Računovodstvo

PANTHEON omogoča elektronsko pošiljanje vseh relevantnih obrazcev pristojnim državnim institucijam (DURS, AJPES, BS), skenirane dokumente pa lahko hitro izmenjate s strankami računovodskega servisa.

Več o e-Računovodstvu

Brošura o e-Računovodstvu

Poslovna analitika

S poslovno analitiko lahko računovodja svojim strankam nudi poslovno svetovanje. Tako lahko preraste okvirje "klasičnega" računovodje in postane pomemben zunanji sodelavec strankinega podjetja.

Več o poslovni analitiki

Oddaja bilanc na AJPES

Oddaja bilanc na AJPES je možna neposredno iz programa preko internetne povezave. V letu 2009 je iz PANTHEON-a odposlal bilanco vsak šesti davčni zavezanec v državi.

Izdelava poslovnih poročil

Računovodja ima možnost ekspresne izdaje poslovnih poročil, ki jih iz PANTHEON-a izvozi v PDF, MS Excel ali elektronsko pošto. Tako je stranka vedno na tekočem, kaj se dogaja z njegovimi financami.

Brez vložka v infrastrukturo* (hosting gostovanje)

Program je mogoče uporabljati tudi brez vložka v infrastrukturo in vzdrževanja. V primeru naročnine na PANTHEON Gostovanje potrebujete samo računalnik in internetno povezavo. Gostovanje omogoča tudi hkraten dostop računovodskega servisa in stranke do iste baze in elektronsko arhiviranje!

Več o PANTHEON Gostovanju