PANTHEON Farming

Premišljeno. Vodeno. Donosno.

PANTHEON Farming je napredno IT orodje, namenjeno celoviti podpori poslovanja na kmetiji. Z njim vodite knjigovodstvo in evidence, delate analize in projekcije, se učinkoviteje odločate o investicijah, predvsem pa prihranite čas in denar.

eRačuni – edini računi, s katerimi prihranite!

eRačuni so samodejno vključeni v program PANTHEON in jih morate od 1.1.2015 obvezno uporabljati za izdajanje računov proračunskim uporabnikom. Prejemanje eRačunov je brezplačno, strošek pošiljanja pa je odvisen od količine poslanih dokumentov.

Je zmanjkalo vezanih knjig?

Boljša in naprednejša možnost od vezane knjige je z ZDavP-2H skladen program PANTHEON Farming, ki ga ni treba potrjevati na davčni upravi, ki prinaša prihranek časa, omogoča avtomatske evidence, deluje v povezavi z davčno knjigo, glavno knjigo in saldakonti …

Kmetovanje z dobičkom

Zbrani podatki preteklih obdobij so temelj za pametno načrtovanje prihodnosti kmetije in sprejemanje odločitev, ki vodijo v pozitivno poslovanje. Sprotno zajemanje stroškov in avtomatsko spremljanje prihodkov prikazuje tekoče rezultate poslovanja ter nakazuje ukrepe za izboljšanje dela.

Prihajajoči dogodki

Ni dogodkov

Sodobno in napredno

Z najnovejšo tehnologijo, mobilno aplikacijo ter povezavo na različne kmetijske stroje in aparate podatke vnašate običajno na terenu. Zaradi aplikacije v oblaku do njih in do povezav na državne evidence dostopate od kjerkoli in kadarkoli, kar vam zagotavlja sočasno delo z računovodjem in svetovalcem.
Mobilna aplikacija

Stalni pomočnik

V sklopu PANTHEON Gostovanja imamo sklenjeno sodelovanje z največjim mobilnim operaterjem v Sloveniji – družbo Telekom Slovenije, kjer so varno shranjene vaše baze podatkov. Strežnik je vedno aktiven, da so tudi podatki vedno dostopni. Tako boste pri delu res učinkoviti in hitri pri sprejemanju odločitev.
Gostovanje

Hitro in enostavno

Podatki se zbirajo na enem mestu, se avtomatsko oblikujejo po strukturah predpisanih obrazcev in tako omogočajo poročanje FADN, KOP itn. Brezpapirno poslovanje, ki je tudi okolju prijazno, odlikuje sodobno poslovanje kmetije z inovativnimi orodji.
Računovodski servisi

Najnovejše posodobitve

V program PANTHEON Farming so samodejno vključeni eRačuni, ki jih morate od 1.1.2015 obvezno uporabljati za izdajanje računov proračunskim uporabnikom. Prejemanje eRačunov je brezplačno, strošek pošiljanja pa je odvisen od količine poslanih dokumentov.
Preizkusite demo

Kako začeti z uporabo PANTHEON Farming-a?

Pokličite nas

Pokličite (01) 252 89 40 in skupaj bomo izbrali primerno rešitev za optimizacijo poslovnih procesov na vaši kmetiji.

» Ekipa PA Farming

Preizkusite program

S pomočjo navodil in posnetih vodičev boste hitro spoznali okolje in pričeli uporabljati program.

» Preizkusna različica

Pridružite se nam

PA Farming lahko doživite tudi v živo. Vabimo vas na brezplačne predstavitve, tečaje in izobraževanja.

» Koledar dogodkov

Odprite bazo znanja

Obširne informacije, ki so vam vedno na voljo.
» Spletni dnevnik
» Uporabniški forum
» Navodila za uporabo
» Vrste podpore
» PDF brošura

Prikaz uporabe programa

Za boljšo predstavo o tem, kako enostavno je delo s programom PANTHEON Farming, si lahko ogledate naslednje video predstavitve.

Gnojilni načrt

Na podlagi analiz zemlje in pričakovanih odvzemov hranil lahko uporabnik preprosto izračuna potrebne količine gnojil za posamezno poljino in načrtovani pridelek.

Kartica živali

Za vsako žival oblikujemo svojo Kartico živali, ki je razdeljena na dva dela. Zgoraj so navedeni osnovni podatki o vrsti, starosti, spolu, datumu rojstva in usmeritvi. V spodnjem delu pa je, po posameznih zavihkih, omogočeno spremljanje reprodukcije, veterinarskega stanja, prireje mleka, prirasti in premikov. Tako vedno vemo, v kakšnem stanju in v kateri stopnji razvoja je naša žival.

 

Pregled stanja in dogodkov

Ob vsakem zagonu programa se avtomatsko odpre okno pregleda stanja in dogodkov. Prikazano je število živali ter površina in število gerkov. Na koledarju vidimo vse prihajajoče pomembne dogodke, ki smo jih sami vnesli ali pa so se kreirali avtomatsko na podlagi zabeleženih preteklih opravil.

Reprodukcija

Program omogoča natančno spremljanje reprodukcije živali, njihovo zdravstveno stanje, število potomcev, laktacijo pri kravah, izločitve, ter premike posamezne živali ali cele črede.

Ne boste verjeli, koliko lahko prihranite

Kako poslovati hitreje, elegantneje in s precej nižjimi stroški? Ocenite, koliko lahko prihranite z uporabo PANTHEON Farming.
Ocena prihrankov

Prijava na e‑novice

Prijavite se na mesečna obvestila o novostih in ugodnostih.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Prenesite preizkusno verzijo

PANTHEON Farming lahko preizkusite takoj. S pomočjo navodil in posnetih vodičev boste hitro spoznali okolje in pričeli uporabljati program. Izpolnite obrazec in si zagotovite dostop.
Demo verzija

Mnenja uporabnikov

»S PANTHEON-om lahko dela cela družina. Na polju uporabljam mobilno aplikacijo, račune pa na računalniku vnese žena.« Jakob Šter, Duplje

»Ko imaš enkrat PANTHEON Farming, ne moreš brez njega. Za tistega, ki želi prihraniti čas in denar, je to prava naložba.« Ervin Andrejčič, Kmetija pri Špilarjevih, Grahovo

»Že sedaj pa opažam, da potrebujem manj časa za vnašanja za enako delo, kot sem ga potrebovala pri konkurenčnem programu.« Maša Pribožič, Kmetija Pribožič, Dečno selo

Zgodbe uporabnikov

Naše zadovoljne uporabnike smo vprašali, kakšne so njihove izkušnje s programom za upravljanje kmetij PANTHEON Farming.
Zgodbe
Zlata medalja na 52. kmetijsko-živilskem sejmu AGRA
Zlata medalja na 52. kmetijsko-živilskem sejmu AGRA v kategoriji (novi) proizvodi domače proizvodnje.
Zlata medalja na 51. kmetijsko-živilskem sejmu AGRA
Zlata medalja na 51. kmetijsko-živilskem sejmu AGRA v kategoriji kmetijske mehanizacije in opreme
Najboljša komercialna storitev v oblaku za inovativno uporabo mobilne aplikacije PANTHEON Farming Mobile
Silver European Seal of e-Excellence 2013
Srebrni European Seal of e-Excellence, ki ga za dosežke v digitalni ekonomiji podeljuje The Forum of e-Excellence
Biotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani
PANTHEON Farming razvijamo v sodelovanju z Biotehniško fakulteto Univerze v Ljubljani
AGRO IT
PA Farming je del evropskega projekta AGRO IT, ki skrbi za ekonomično in varno pridelavo hrane

Pokličite (01) 252 89 40

Pokličite naše svetovalce in skupaj boste izbrali primerno rešitev za optimizacijo poslovnih procesov na vaši kmetiji!
Kontakti